Wouter Hoeffnagel - 14 september 2022

DigiCorp Labs en DigiThree genomineerd voor European Metaverse Awards

DigiCorp Labs en DigiThree genomineerd voor European Metaverse Awards image

DigiCorp Labs en DigiThree, een onderdeel van DigiCorp dat zich richt op enterprise-oplossingen, is officieel genomineerd voor de European Metaverse Awards. Beide partijen zijn genomineerd in de categorieën 'Most-Exciting StartUp Company' en 'Top B2B or Industrial Initiative'. Deze awards worden uitgereikt op de European Metaverse Summit, die op 27 oktober in het Duitse Berlijn plaatsvindt.

DigiCorp Labs is opgericht vanuit de overtuiging dat een veilige, beveiligde, gedecentraliseerde wereld voor iedereen haalbaar en toegankelijk moet zijn. Het bedrijf beschikt over een team van blockchain-experts, tech-leiders en marktspecialisten. Zij geven burgers en bedrijven de controle terug over hun identiteit, gegevens en digitale leven. De missie van het bedrijf is het opbouwen van een gezamenlijke, transparante toekomst van gedecentraliseerde oplossingen waarvan gemeenschappen, bedrijven en instellingen over de hele wereld kunnen profiteren.

De European Metaverse Summit vindt op 27 oktober in het Duitse Berlijn plaats. Het event is gericht op de zakelijke kansen die de metaverse biedt, met een focus op het Europese ecosysteem. In het historische BOLLE Festsäle eert de organisatie met de European Metaverse Awards ontwikkelingen van innovatieve bedrijven en individuen wereldwijd op het gebied van web 3.0 en de metaverse. In totaal zijn twintig awardcategorieën beschikbaar. Meer informatie is hier te vinden.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024