JumpCloud ontwikkelt speciale dienst voor MSP

13-09-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

JumpCloud ontwikkelt speciale dienst voor MSP

JumpCloud, een platform voor het beveiligen van Mac-, Windows- en Linux-apparatuur, biedt een nieuwe dienst: JumpCloud for MSP's is een nieuw product voor managed service providers waarmee ze JumpCloud op grote schaal bij hun klanten kunnen implementeren en beheren.

Met JumpCloud voor MSP's kan de MSP de gaten in hun aanbod opvullen - zonder dat ze een oplossing die al wordt gebruikt hoeft vervangen. Als een partner vertrouwt op een bestaand directoryplatform, een monitoring- en beheersysteem op afstand (RMM), een automatisering van professionele services (PSA) of een andere tool die ze op hun plaats moeten houden, vult JumpCloud de gaten rond die tool en biedt een verscheidenheid aan van integraties om de ervaring veilig en naadloos te maken.

De toepassing is een krachtig Open Directory Platform waarmee de MSP identiteit, toegang en apparaatmogelijkheden centraal kan beheren in een enkele multi-tenant console. Deze functies worden gecombineerd met een partnerprogramma dat ondersteuning biedt bij implementatie, marketing en verkoop.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud