Robin Goudappel director Go-to-Market bij Telindus

Robin Goudappel director go-to-market Telindus

12-09-2022 | door: Martijn Kregting
Deel dit artikel:

Robin Goudappel director Go-to-Market bij Telindus

Robin Goudappel wordt director Go-to-Market bij ICT-aanbieder Telindus. Goudappel wordt ook lid van van de directie van Telindus. In zijn rol is hij verantwoordelijk voor het verder versterken van de transformatie die Telindus naar eigen zeggen heeft ingezet richting managed services.

Goudappel gaat de sales, business development, alliance management, propositie management en marketing teams aansturen en de sterke positie van Telindus als strategisch IT-partner verder uitbouwen. Hij is afkomstig van NCC Group/Fox IT.

Goudappel heeft volgens Telindus veel ervaring op gebieden zoals business development, innovatie, transities naar services en het uitbouwen van succesvolle product markt combinaties opgedaan bij grote ondernemingen, waaronder Air France-KLM, KPN en Essent. Sinds 2014 vervulde hij diverse leidinggevende en commerciële functies bij security-specialist Fox-IT.

De afgelopen jaren was Goudappel ook verantwoordelijk voor het wereldwijde partner- en alliantiebeleid van het moederconcern NCC Group. Verder beschikt hij over ervaring op het gebied van supply chain management, iets wat in de huidige IT-wereld goed van pas komt.

Terug naar nieuws overzicht