Floris Hulshoff Pol - 07 september 2022

Apple lanceert nieuwe iPhone devices en AirPods Pro

Apple lanceert nieuwe iPhone devices en AirPods Pro image

Apple heeft de iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max aangekondigd. Ze zijn onder meer uitgerust met het always-on display en met Dynamic Island, een nieuwe intuïtieve manier om iPhone te ervaren.

iPhone 14 Pro draait op de A16 Bionic, de snelste chip ooit in een smartphone, en heeft een nieuw type Pro-camerasysteem. Dat bestaat uit de eerste 48-MP hoofdcamera ooit op een iPhone, voorzien van een quad-pixel sensor, en uit Photonic Engine, dat aanzienlijk betere foto’s bij weinig licht oplevert. Verder zijn er voor noodsituaties de functies als SOS-noodmelding via satelliet en Crashdetectie. iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max zijn verkrijgbaar in vier prachtige nieuwe kleuren: diep paars, zilver, goud en spacezwart. Bestellen kan al vanaf vrijdag 9 september, waarna ze vanaf vrijdag 16 september leverbaar zijn.

Apple heeft verder de iPhone 14 en iPhone 14 Plus aangekondigd, verkrijgbaar in twee formaten: 6,1-inch en 6,7-inch. Ze hebben een stijlvol design met indrukwekkende camera-updates en baanbrekende nieuwe veiligheidsvoorzieningen. Met iPhone 14 en iPhone 14 Plus maak je schitterende foto’s en video’s dankzij een krachtig camerasysteem met nieuwe hoofdcamera en TrueDepth-camera aan de voorkant, de ultragroothoekcamera voor unieke beelden en Photonic Engine, een verbeterde pipeline voor afbeeldingen.

Beide modellen zijn uitgerust met de A15 Bionic-chip met 5-core GPU en bieden Crashdetectie en SOS-noodmelding via satelliet.. De iPhone 14 en iPhone 14 Plus zijn verkrijgbaar in de kleuren middernacht, blauw, sterrenlicht, paars en (PRODUCT)RED.1 Ze zijn te bestellen vanaf vrijdag 9 september. iPhone 14 is leverbaar vanaf vrijdag 16 september en iPhone 14 Plus is leverbaar vanaf vrijdag 7 oktober.

Apple heeft tevens tweede generatie AirPods Pro aangekondigd. AirPods Pro beschikken over de nieuwe H2-chip, die zorgt voor ongekende prestaties, zoals belangrijke upgrades voor actieve ruisonderdrukking en de Transparantie-modus. Ook is ruimtelijke audio verbeterd, waardoor je nog meer opgaat in het geluid. Met Touch-bediening kun je media afspelen en het volume direct op de steel aanpassen. De AirPods Pro hebben ook een nieuwe oplaadcase en een extra formaat oortips, zodat je verzekerd bent van de perfecte maat. En bovendien gaat de batterij langer mee. AirPods Pro (tweede generatie) kunnen vanaf vrijdag 9 september online en in de Apple Store-app worden besteld en liggen vanaf vrijdag 23 september in de winkel.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Fujitsu BW DIL vierkant week 9 tm 12-2024
Fujitsu BW en BN liggend DIL week 9 tm 12-2024