ConnectWise kondigt overname aan van Wise-Sync

02-09-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

ConnectWise kondigt overname aan van Wise-Sync

ConnectWise, een softwarebedrijf dat zich toelegt op het succes van leveranciers van IT-oplossingen, heeft aangekondigd dat het Wise-Sync heeft overgenomen , een geïntegreerd platform voor betalingsautomatisering en een langetermijnpartner in het ConnectWise-ecosysteem.

De overname zal ConnectWise's best-in-class IT-solution provider (TSP) software en dienstenplatform combineren met geavanceerde betalingsverwerking en automatisering van facturering.

Oorspronkelijk ontworpen toen oprichter Paul MacNeill de noodzaak zag om de uitdaging van het automatiseren van het innen van betalingen te verlichten, is Wise-Sync een integratie waarmee TSP's de cashflow kunnen verbeteren, pijnlijke fouten kunnen verwijderen en bedrijven in staat stellen te schalen. Naast dat deze integratie beschikbaar is in ConnectWise Manage, kondigen beide groepen ook aan dat partners die ConnectWise Sell gebruiken nu ook toegang hebben tot Wise-Pay als betalingsverwerker, waardoor ze het innen van betalingen volledig kunnen automatiseren wanneer hun klant een offerte goedkeurt.

"Wise-Sync biedt integratie van betalings- en boekhoudsoftware voor MSP's en heeft een track record voor het ontvangen van uitstekende feedback van partners", zegt Chris Timms, EVP van groei, ConnectWise. “De langdurige relatie met Wise-Sync als een vertrouwde integratie met ConnectWise API's maakt ze een logische keuze voor een formelere onboarding in de ConnectWise-familie. We staan te popelen om onze eerste stap te zetten in de ruimte voor betalingsverwerking - ConnectWise-producten hebben deze functionaliteit tot nu toe niet. Het uitbreiden van dit deel van ons portfolio is een spannende stap voor onze partners en ons.”

Wise-Pay is een geïntegreerd betalingsverwerkingsplatform dat naadloos aansluit op Wise-Sync voor een volledig geautomatiseerde factuurlevenscyclus. Volgens analisten* komt 90% van de handmatige factuurverwerkingskosten voort uit arbeid; door het proces te stroomlijnen met debiteurenautomatisering kunnen de kosten met 17x worden verlaagd. Naast de automatiseringsvoordelen die Wise-Pay biedt, heeft Wise-Sync een gevestigde relatie met enkele van 's werelds grootste betalingsproviders. Als gevolg hiervan is Wise-Pay de voorkeurskeuze voor het verkleinen van de cash gap bij honderden MSP's.

"Als onderdeel van ConnectWise kan Wise-Sync gebruikmaken van de expertise van ConnectWise om ons unieke vermogen om betalingsautomatiseringservaringen naar MSP's wereldwijd te brengen verder te verbeteren", zegt MacNeill, die zich bij ConnectWise voegt als General Manager, Payments. “Het vergroten van het vermogen van MSP's om een grotere financiële efficiëntie in hun bedrijf op te bouwen, is onze topprioriteit. ConnectWise opent deuren voor ons om dit op grote schaal te doen.”

Wise-Sync, dat al een diepe integratie heeft met ConnectWise Manage, en nu ConnectWise Sell, blijft beschikbaar voor aankoop als een op zichzelf staand product via de ConnectWise Marketplace.

Terug naar nieuws overzicht
Security