CSN Groep heeft nieuwe directie

01-09-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

CSN Groep heeft nieuwe directie

CEO Inès de Wit, COO Marcel van Amersfoort en CCO Karste de Vries vormen per 1 september 2022 de nieuwe directie van Managed Service Provider CSN Groep. De Wit volgt algemeen directeur Mathijs Bakker op, die onlangs na 26 jaar afscheid heeft genomen van CSN Groep.

Van de nieuwe directie is de Vries een bekende binnen CSN. Hij is ruim zeven jaar werkzaam voor de organisatie en heeft als commercieel directeur zijn commitment afgegeven en vertrouwen uitgesproken. “Met nieuwe energie willen we de volle potentie van dit bedrijf benutten en verder verbeteren,” aldus de Chief Commercial Officer. “Ik verwacht met Inès en Marcel verder te gaan waar ik met Mathijs en mijn collega’s ben gebleven. Zij brengen expertises mee die zowel nuttig als noodzakelijk zijn voor de volgende fase van CSN.”

De directie concentreert zich op goed werkgeverschap en klantcontact. Bovendien streeft de directie naar een verdere samenwerking met andere bedrijven binnen Interstellar, de collectie van Managed Service Providers en specialisten op het gebied van Cloud, Cybersecurity en Collaboration waar CSN sinds anderhalf jaar deel van uitmaakt.

Om dit te bewerkstelligen moet er volgens de nieuwe CEO over de grenzen van de inmiddels 10 IT-dienstverleners binnen de collectie heen gekeken worden. “Zo zorgen we ervoor dat de organisaties binnen Interstellar elkaar versterken en we de huidige en toekomstige behoeften van onze klanten op een zeer efficiënte en effectieve manier invullen,” aldus De Wit.

De directie is ervan overtuigd dat binnen de collectie het behoud van het sterke DNA van CSN, gebaseerd op gelijkwaardigheid en eerlijkheid, belangrijk is. “We zijn allemaal een grote vorm van autonomie gewend waarbinnen verantwoordelijkheid wordt genomen,” legt de Vries uit. “Mensen voelen zich binnen CSN thuis omdat ze binnen onze organisatie ondernemend kunnen zijn. Het is belangrijk dat uit te dragen: CSN biedt perspectief en duidelijkheid, zowel intern als extern.”

“Werk onder het motto work hard, play hard ook leuk moet zijn. We willen een organisatie leiden waar mensen voor en mee willen werken, vandaag én morgen. Er ligt dus een mooie opdracht en we gaan de volgende stap voor CSN de komende maanden verder concretiseren.”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud