Redactie - 24 augustus 2022

Nasuni breidt haar file data platform uit

Nasuni breidt haar file data platform uit image

Nasuni Corporation, leider op het gebied van file data services, heeft de beschikbaarheid aangekondigd van Nasuni Access Anywhere: een veilige, high-performance file oplossing voor hybride en externe werknemers. Met de nieuwe add-on service is Nasuni het eerste file data platform dat inspeelt op de beveiligings- en performance behoeften van de mobiele medewerkers.

Met Nasuni Access Anywhere kunnen bedrijven het Nasuni File Data Platform uitbreiden om externe en hybride gebruikers hoogwaardige file access te bieden, in combinatie met productiviteitstools waarmee ze overal en op elk apparaat hun bestanden kunnen beheren. Deze nieuwe add-on-service levert een veilige VPN-loze oplossing die betrouwbaretoegang tot files biedt vanaf elke locatie, zelfs in omgevingen met een hoge latency. Het stelt werknemers ook in staat om bestanden en mappen te delen met klanten, contractanten en partners met enforced file security.

Daarnaast zorgt de populariteit van Microsoft 365, Microsoft Teams en Slack voor meer vraag naar workflow integratie met de file shares van het bedrijf. Nasuni Access Anywhere zorgt ervoor dat zakelijke file shares direct toegankelijk zijn binnen Microsoft Teams, Microsoft 365 en Slack. Hierdoor is het mogelijk om probleemloos samen te werken via één enkel platform, aldus Nasuni.