Deepika Gupta versterkt Sunweb Group als CTO

Deepika Gupta

16-08-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Deepika Gupta versterkt Sunweb Group als CTO

Internationale reisorganisatie Sunweb Group benoemt Deepika Gupta (foto) als Chief Technology Officer (CTO) met ingang van 15 september 2022. Sunweb Group is het moederbedrijf van merken als Sunweb, Eliza was here, GOGO en Primavera.

Gupta was eerder de Global IT lead bij financiële instelling ING. Bij Sunweb Group is Gupta in deze nieuw gecreëerde functie als CTO verantwoordelijk voor het verbeteren en uitvoeren van de IT-strategie. Het bedrijf heeft de strategische ambitie om gepersonaliseerde vakanties aan te bieden en een gedurfde en duurzame groei te realiseren. Technologie speelt voor Sunweb een cruciale rol in het bereiken van deze doelen.

'Sector van en voor mensen'

"De reisindustrie is van oorsprong een sector van en voor mensen. Het is mijn doel om onze IT-activiteiten te optimaliseren, maar de mens centraal te blijven stellen. Met behulp van sterk presterende teams, waarbinnen we de tijd nemen om te leren en te groeien, gaan we ons focussen op het versnellen van onze toegevoegde waarde voor klanten, partners en medewerkers", zegt Gupta.

Mattijs ten Brink, CEO bij Sunweb Group, vult aan: "Ik ben erg blij dat Deepika ons team komt versterken. We willen de toonaangevende digitale vakantie-expert zijn en vakantiegangers nog meer gepersonaliseerde ervaringen bieden. Met haar expertise in bedrijfstransformaties en technologie ben ik ervan overtuigd dat zij een grote bijdrage zal leveren aan het bereiken van dit doel."

Deepika Gupta maakt deel uit van de board of management van Sunweb Group die, na de eerdere benoeming van Ruud Martens als CCO, nu compleet is.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People