Vectra AI benoemt Teppo Halonen tot VP en Christian Borst tot CTO

Teppo Halonen

Vectra AI benoemt Teppo Halonen tot VP en Christian Borst tot CTO

Christian Borst

10-08-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Vectra AI benoemt Teppo Halonen tot VP en Christian Borst tot CTO

Vectra AI, speler op het gebied van detectie van en respons op cyber threats voor hybride en multi-cloud ondernemingen, benoemt Teppo Halonen tot Vice President van EMEA. Christian Borst is aangestled als Chief Technical Officer van EMEA.

Vectra AI ziet kansen om organsities te helpen bij het veiligstellen van digitale transformatie- en cloudadoptieprojecten, meldt Willem Hendrickx, CRO bij Vectra. Hendrickx: "Door het leiderschapsteam voor EMEA te versterken, kunnen we nog nauwer samenwerken met partners om klanten te helpen cyberaanvallen  te detecteren en te stoppen."

Teppo Halonen was voorheen Regional Director voor Noord-Europa bij Vectra AI, een functie die hij sinds juni 2020 bekleedde.  "Nu het aantal cyber threats op hybride ondernemingen groeit en de aanvalsmethoden steeds verfijnder worden, ben ik enthousiast om deze nieuwe rol op me te nemen en meer klanten te helpen bij het uitbouwen van hun cybersecurity," licht Halonen toe. "Ik kijk ernaar uit om voort te bouwen op de sterke regionale allianties die we in EMEA hebben en samen te werken met een team van gelijkgestemden en geweldige mensen om dit te bereiken."

Christian Borst

Christian Borst beschikt over een uitgebreide achtergrond in cybersecurity en treedt toe tot Vectra als Chief Technical Officer voor EMEA. Hij wordt Vectra's tweede EMEA CTO en werkt naast de huidige EMEA CTO Steve Cottrell. Christian werkte voorheen als Senior Manager & Head of Cyber Offense voor het Europese management consulting bedrijf AWK Group. Daarvoor leidde hij de cyber resilience strategie (preventie en verdediging) bij de Richemont Group - eigenaar van Cartier en andere luxemerken. Christian is Senior Fellow van de Corporate Information Security Roundtable aan de Bocconi Business School en bevordert op basis van zijn expertise sterke relaties binnen de cybersecurity community.

"Ik ben verheugd me aan te sluiten bij zo'n bruisend team van beveiligingsprofessionals om onze klanten te helpen hun cyber resilience te vergroten", zegt Borst. "Ik kijk uit naar verrijkende uitwisselingen met beveiligingsleiders, waarbij we samenwerken om de antwoorden van morgen op het steeds veranderende bedreigingslandschap te definiëren."

Terug naar nieuws overzicht
Digitale Transformatie