Redactie - 29 juli 2022

Fortinet FortiCNP beveiligt cloud omgevingen

Fortinet FortiCNP beveiligt cloud omgevingen image

Fortinet speler in uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde oplossingen voor cyberbeveiliging, introduceert FortiCNP. Deze nieuwe oplossing verzamelt gegevens uit alle delen van de cloudomgeving van organisaties en brengt die met elkaar in verband om bij te dragen aan soepele en efficiënte beveiligingsprocessen, aldus Fortinet.

De gepatenteerde Resource Risk Insights (RRI)TM-technologie van FortiCNP reikt security-teams praktisch toepasbare inzichten aan en plaats die in een context, zodat ze prioriteit kunnen toekennen aan cyberbedreigingen die het grootste risico voor workloads in de cloud opleveren.

Fortinet maakt daarnaast bekend dat het optreedt als Amazon Web Services (AWS) Launch Partner voor Amazon GuardDuty Malware Protection. Deze nieuwe beveiligingsoplossing biedt agentless functionaliteit voor de detectie van malware in data stores, disk volumes en workload-images in AWS.

FortiCNP vult Amazon GuardDuty Malware Protection aan met zo goed als realtime bescherming tegen cyberbedreigingen volgens het principe van zero permission. De oplossing scant workloads proactief op malware zonder bedrijfsprocessen te verstoren.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024