Wouter Hoeffnagel - 27 juli 2022

Alwin Jansen versterkt One Zero IT als CTO

Alwin Jansen versterkt One Zero IT als CTO image

Alwin Jansen (foto) is per 1 juli benoemd tot CTO bij One Zero IT. In deze nieuwe rol is Jansen verantwoordelijk voor technische innovatie en strategisch advies binnen de chapters Cloud, Cybersecurity en Connectivity.

Jansen werkte eerder op boardniveau als (OT/IT/Netwerk) Architect bij verschillende bedrijven in sectoren als Telecom, Energie en High-Tech. Zijn ervaring en technische kennis zet hij nu in om klanten bij One Zero IT op strategisch niveau naar de overwinning te brengen. Alwin vertelt: "In mijn rol als CTO ben ik onder andere verantwoordelijk voor propositie-ontwikkeling, technische strategie en partnermanagement. Ik heb enorm veel zin om het strategisch fundament van One Zero IT verder te verstevigen."

Roland van Aggelen en Sven van de Nobelen, Managing Partners bij One Zero IT, werken al ruim 15 jaar samen met Jansen. Van Aggelen: "De groei van One Zero IT vraagt om een extra dimensie voor onze klanten. Met zijn ervaring en strategische kennis is Alwin de perfecte kandidaat om IT-vraagstukken ook op strategisch niveau te decompliceren." Van de Nobelen vult aan: "Met de toevoeging van een CTO aan ons team van Glorious Consultants, willen we klanten pro-actief kunnen opzoeken met nieuwe ideeën, innovatie en added-value. Daarmee leggen we de focus op projecten in eigen beheer, zodat we klanten breder kunnen helpen."