Redactie - 25 juli 2022

Micro Focus CyberRes ontvangt ISO-certificering voor SaaS portfolio

Micro Focus CyberRes ontvangt ISO-certificering voor SaaS portfolio image

CyberRes, bedrijfsonderdeel van Micro Focus kondigt aan dat zijn producten voor cyberweerbaarheid die als software-as-a-service (SaaS) worden aangeboden, allemaal de International Standardization Organization (ISO) 27001.2013 certificering in de categorie Information Security Management System (ISMS) behaald hebben.

Deze mijlpaal is de erkenning dat CyberRes in overeenstemming met de best practices in de markt SaaS-producten ontwikkelt, beveiligt en inzet. Om de ISO-certificering te verkrijgen, heeft CyberRes moeten aantonen dat het zijn SaaS-aanbod voor informatiebeveiligingsmanagementsystemen implementeert, onderhoudt en continue verbetert als het gaat om klantgegevens en -privacy.

“Het behalen van de ISO 27001 certificering illustreert het leiderschap van CyberRes in de cyber security markt,” aldus David Gahan, Sr. Director CyberRes SaaS. “ISO 27001 certificering is de standaard voor het leveren van SaaS-diensten op een hoogstaande en professionele manier én met focus op het beschermen van de meest waardevolle assets van klanten – hun intellectuele eigendom en andere data. Deze certificering laat zien dat het CyberRes’ SaaS-aanbod voldoet aan de standaarden die nodig zijn voor het hosten van bedrijfskritische processen en diensten.”

Hieronder het overzicht van het CyberRes SaaS-aanbod dat valt onder de ISO 27001:2013 ISMS certificering:

Security Operations
ArcSight Intelligence
ArcSight Intelligence for CrowdStrike
ArcSight Recon Galaxy Public
Galaxy Threat Acceleration Program Basic
Galaxy Threat Acceleration Program Plus
Identity and Access Management
NetIQ Advanced Authentication
NetIQ Identity Governance
Data Security
Voltage File Analysis Suite
Voltage Secure Mail
Application Security
Fortify on Demand
Fortify Hosted