Wouter Hoeffnagel - 14 juli 2022

Lebara vernieuwt Sim Only-aanbod

Lebara vernieuwt Sim Only-aanbod image

Lebara introduceert een nieuw Sim Only portfolio. Nieuw zijn onder meer twee nieuwe Sim Only-abonnementen met grotere databundels. Ook verlaagt de provider de prijs van het 10GB abonnement.

De bundel met 3GB is nieuw evenals de bundels met 15GB en 20GB. Vanwege de scherpe prijsstelling van deze hogere bundels is de 10GB bundel bovendien verlaagd. De bundels met 2GB en 7GB komen te vervallen. Het nieuwe portfolio geldt voor nieuwe Sim Only klanten en voor klanten die hun abonnement verlengen. Voor overige bestaande klanten verandert er niets.

"We zien dat consumenten meer behoefte hebben aan abonnementen met grotere databundels, maar daar niet onnodig veel voor willen betalen. Ons huidige aanbod eindigde bij 10GB en dat is niet voor iedereen toereikend, daar liepen onze bestaande klanten soms ook tegenaan”, aldus Eelco Gijze, Commercieel Directeur van Lebara. "Met de uitbreiding van ons aanbod én de prijsverlaging van het 10GB abonnement bieden we klanten meer voordeel en ook meer vrijheid, zeker ook omdat abonnementen maandelijks gratis naar boven én beneden aangepast kunnen worden."