Wouter Hoeffnagel - 12 juli 2022

Sentia verlengt AWS MSP Partnerstatus

Sentia verlengt AWS MSP Partnerstatus image

Sentia, Europees dienstverlener op het gebied van Cloud services en Digital Experience Monitoring, maakt bekend de jaarlijkse AWS MSP Partner audit met succes te hebben doorlopen. Het bedrijf neemt sinds 2016 deel aan het AWS Managed Service Provider Program.
 
Het MSP Partner Program verzekert AWS-klanten dat de kennis en diensten van Sentia volledig zijn afgestemd op de technologieën die AWS levert. Deelnemers aan het programma moeten alle relevante best practices kunnen implementeren, voldoen aan strenge security-richtlijnen, en een minimum aantal gekwalificeerde experts leveren dat kan helpen bij het beoordelen, migreren, moderniseren en beheren van AWS-oplossingen.

Strategische rol van serviceproviders

"Door het toenemende belang van technologie in de samenleving vertrouwen onze klanten op de beste digitale dienstverlening om marktleider te blijven. Daarom investeren we voortdurend in onze expertise, technologieën, en dienstverlening. De jaarlijkse Amazon Web Services (AWS) MSP certificering is een belangrijke erkenning van deze inspanningen," aldus Ruben van der Zwan, CTO bij Sentia Group.

"De AWS Audit omvat tegenwoordig veel meer dan alleen technische vaardigheden, en dat is logisch. AWS heeft namelijk een omvangrijk klantenbestand met sterk uiteenlopende behoeften en doelstellingen. De serviceprovider van vandaag zal moeten aantonen dat hij voor alle klanttypen een strategisch zakelijk voordeel kan realiseren," vervolgt Van der Zwan.

Well-Architected Partner Program

Sentia breidde de afgelopen jaren haar Partner-status uit met aanvullende AWS Competencies, zoals AWS Migration & Modernization en AWS DevOps. Daarnaast maakt het deel uit van het Well-Architected Partner Program. Van der Zwan: "Het AWS Partner Program bewijst dat we klanten kunnen helpen hun AWS Cloud-omgeving maximaal te benutten. Of het nu gaat om een complete migratie of een transformatie op applicatieniveau. Wij zijn in staat om organisaties succesvol te begeleiden bij elke stap van hun cloud journey."

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024