Arrow Electronics verlengt distributieovereenkomst met Ivanti

Peter Alkemade

07-07-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Arrow Electronics verlengt distributieovereenkomst met Ivanti

Wereldwijde technologieleverancier Arrow Electronics verlengt de Nederlandse distributieovereenkomst met Ivanti, een automatiseringsplatform dat IT-assets van cloud tot edge detecteert, beheert, beveiligt en onderhoudt. De hernieuwde overeenkomst stelt Arrow in staat om het volledige Ivanti-portfolio te distribueren, waaraan nu ook de Pulse Secure-oplossingen worden toegevoegd. Pulse Secure is in 2020 overgenomen door Ivanti. De oplossingen van Ivanti stellen Arrow in staat om complexe technologieën en projecten te ontwikkelen, waarmee het bedrijf het scala aan oplossingen het aanbiedt aan het kanaal in Nederland vergroot.
 
De implementatie van werken op afstand heeft ertoe geleid dat werknemers een grote verscheidenheid aan apparaten gebruiken om toegang te krijgen tot IT-applicaties en data over verschillende netwerken, om productief te blijven terwijl ze overal werken. De strategie van Ivanti is altijd gericht geweest op het met innovatieve technologie ontwikkelen van een geïntegreerd managementplatform dat inspeelt op de behoeften van werknemers. Via drie product-assen, Unified Endpoint Management (UEM), Zero Trust Access (ZTA), en Enterprise Service Management (ESM), maakt het Ivanti Neurons automatiseringsplatform apparaten zelfherstellend en zelfbeschermend. Tegelijkertijd stelt het gebruikers in staat om veel problemen zelf op te lossen en te werken vanaf elke locatie zonder in te boeten aan betrouwbaarheid en veiligheid.

'Belangrijke toevoegen aan het beveiligingsportfolio'

“De ondertekening van deze distributieovereenkomst betekent een belangrijke toevoeging aan ons beveiligingsportfolio dankzij de opname van alle Ivanti oplossingen samen met de oplossingen die we tot nu toe al aanboden. We dagen onszelf voortdurend uit om de beste oplossingen en technologieën aan te bieden aan ons partnerkanaal, en we zijn er zeker van dat deze nieuwe overeenkomst ons in staat zal stellen om onze partners te bieden wat hun klanten nodig hebben,” aldus Peter Alkemade, country manager Nederland bij Arrow Electronics’ enterprise computing solutions business in Nederland.
 
Therese Romero-Sanz, sinds 1 juni distribution manager voor Noord Europa bij Ivanti zegt: “We zijn verheugd met de ondertekening van deze nieuwe distributieovereenkomst met Arrow voor Nederland. Arrow is een toonaangevende leverancier van cloud-, security- en enterprise IT-oplossingen, en Arrow’s expertise in hybride omgevingen maakt het de ideale leverancier om de groeiende vraag naar het Ivanti Neurons platform te ondersteunen en een volwassen channel partner ecosysteem in de regio op te bouwen.” Olof van Duinen, de eveneens kersverse channel manager bij Ivanti in Nederland vult aan: “Ivanti's oplossingen passen perfect in Arrow’s portfolio van cybersecurity technologieën en diensten. We kijken ernaar uit om onze klanten te helpen risico's te verminderen in een steeds complexere omgeving en synergievoordelen te behalen uit bestaande oplossingen.”

Terug naar nieuws overzicht
Security