N-able neemt Spinpanel over

06-07-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

N-able neemt Spinpanel over

N-able, een softwarebedrijf dat IT-serviceproviders helpt bij het leveren van monitoring en beheer op afstand, gegevensbescherming as-a-service en beveiligingsoplossingen, heeft aangekondigd dat het heeft Spinpanel overgenomen.

Spinpanel is een multi-tenant Microsoft 365-beheer- en automatiseringsplatform gebouwd voor Microsoft Cloud Solution Providers (CSP's) om de levering, beveiliging en het beheer van alle Microsoft-tenants, gebruikers en licenties te automatiseren in één enkele geconsolideerde hub. Spinpanel helpt directe en indirecte CSP's te verminderen complexiteit, efficiëntie brengen en hun Microsoft-activiteiten winstgevend opschalen.

Microsoft

Spinpanel, opgericht in 2015 als een spin-off van een innovatieve directe CSP, wordt gebruikt door een groeiend aantal Microsoft-partners en IT-organisaties over de hele wereld. Een aanzienlijke meerderheid van de N-able-partners beheert en/of verkoopt Microsoft Cloud-services voor hun kleine en middelgrote ondernemingen. De overname zal N-able-partners helpen om twee macro-uitdagingen te verlichten: arbeidsschaarste en verhuizen naar de cloud, om partners te helpen de Microsoft Cloud te temmen en meer waarde voor hun klanten te creëren. Klanten van Spinpanel zullen op hun beurt meer directe toegang hebben tot het N-able portfolio van krachtige, schaalbare oplossingen en gratis educatieve en marketingbronnen om hen te helpen uit te blinken in elke groeifase. De toevoeging van de Spinpanel-technologie aan de N-able productportfolio zal naar verwachting in het derde kwartaal plaatsvinden.

“De 'cloud' is niet langer een talktrack in presentaties; het is een sneltrein voor IT-professionals”, zegt John Pagliuca, President en CEO van N-able. “Hoewel de cloud een enorme kans biedt, draagt het ook bij aan de toenemende complexiteit van IT-omgevingen, en dat in combinatie met personeelstekorten kan het volledige potentieel ervan ondermijnen. We zijn van mening dat de toevoeging van Spinpanel aan ons team onze partners zal helpen de waarde van hun Microsoft Cloud-producten te optimaliseren en op zijn beurt Spinpanel-klanten toegang zal geven tot een breder scala aan IT-beheer- en beveiligingsoplossingen. We zijn verheugd Spinpanel te verwelkomen in de N-able familie.”

CSP

"We zijn verheugd om ons aan te sluiten bij het N-able-team, zodat we de visie die we hadden voor onze Microsoft Cloud-technologie kunnen uitbreiden en deze in handen kunnen krijgen van een nog grotere groep CSP's en IT-professionals", aldus Bendert Post, CEO van Spinpanel. “Er is geen reden waarom de cloud buiten bereik zou moeten zijn, inclusief Microsoft Cloud, dat het grootste deel van de IT-wereld domineert. Het is echt een kwestie van de mogelijkheid hebben om de volledige capaciteiten te benutten en tegelijkertijd de mogelijkheid om het te beheren te centraliseren. We maken die visie werkelijkheid en we weten dat onze klanten ook de bredere breedte en diepte zullen waarderen die we als N-able samen zullen brengen.”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud