TP-Link lanceert TP-link Slim Line Access Point

Frank Damen

05-07-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

TP-Link lanceert TP-link Slim Line Access Point

De nieuwste uitbreiding van het productaanbod binnen de TP-Link Omada lineup is de EAP650, een compact en veelzijdig zakelijk AX3000 WiFi 6 access point met een diameter van slechts 16cm en een hoogte van 3,3cm. Dankzij deze compacte afmetingen en meegeleverde bracket is hij eenvoudig te plaatsen.

"TP-Link Omada producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, hebben zeer lage uitvalpercentages en worden geleverd met niet minder dan 10 jaar fabrieksgarantie. De technische ondersteuning is Nederlandstalig en dankzij de hechte samenwerking tussen resellers en TP-Link krijgt u gegarandeerd het beste advies voor uw situatie", zegt Frank Damen, Channel Director bij TP-Link Netherlands.

"Het TP-Link Omada platform is overzichtelijk en eenvoudig in gebruik, het vereist geen aanvullende training en het netwerk is via de app of webinterface te beheren. Het is mogelijk om batchbeheer toe te passen en de netwerken zijn onbeperkt schaalbaar om zelfs de meest veeleisende projecten te kunnen bedienen. TP-Link heeft een ruim aanbod aan indoor en outdoor access points, multigig switches, gateways en controllers. De slimmere cloudoplossing voor zakelijke netwerken, aldus Damen.

Terug naar nieuws overzicht