It2grow wordt strategische partner van Pentera in Nederland

Naomi Italiaander (Pentera) en Patrick Louwe (IT2grow)

04-07-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

It2grow wordt strategische partner van Pentera in Nederland

Pentera, speler in Automated Security Validation, heeft it2grow aangesteld als partner in Nederland. "Het innovatieve Pentera platform sluit perfect aan op de ervaring en expertise van it2grow op het gebied van cyber security in gevirtualiseerde IT infrastructuren", zegt Patrick Louwe, Directeur van it2grow: “Pentera zorgt voor controle op de weerbaarheid van complete IT omgeving van onze klanten. Hun Automated Security Validation platform, is uniek en past uitstekend in onze strategie van Managed Services.”

Louwe vervolgt: “Pentera daagt doorlopend alle security oplossingen in een infrastructuur (op een onschadelijke manier) uit en ziet welke attacks ‘exploitable’ zijn bij onze klanten. Daarmee maken zij aanvalspaden inzichtelijk en weet de klant welke prioriteiten gesteld moeten worden (op basis van business impact) voor optimale veiligheid. Dit past precies bij de manier waarop wij onze relaties ondersteunen: Als er een acuut probleem is helpen wij altijd (ook als je nog geen klant bent), liever zorgen wij voor een goede gestructureerde infrastructuur met ingebouwde veiligheid."

Volgens Naomi Italiaander, Regional Sales Manager van Pentera in de BeNeLux, is het kiezen van strategische partners belangrijk. “Door de sterke klantenbinding en de cyber security resilience programma’s die it2grow haar klanten aanbiedt, zijn zij een ideale partner voor ons. Wij weten zeker dat ons Automated Security Validation platform een perfecte aanvulling is op het cyber security portfolio van it2grow.’’  

It2grow en Pentera beginnen de samenwerking op een passende manier: Een webinar met live demonstratie. Meer informatie over dit webinar is hier te vinden.

Terug naar nieuws overzicht
Security