Ronald Haasert wordt CMO Leaseweb Global

Ronald Haasert

01-07-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Ronald Haasert wordt CMO Leaseweb Global

Leaseweb Global, een speler op de markt voor hosting en clouddiensten, heeft vandaag aangekondigd dat Ronald Haasert met ingang van 1 juni deel uitmaakt van haar wereldwijde managementteam als chief marketing officer (CMO).

Haasert brengt een indrukwekkende ervaring mee in leidinggeven aan wereldwijde digitale transformaties in de retail en e-commerce. Voor zijn benoeming bij Leaseweb was hij CMO bij Staples. Daar hielp hij het EBITDA met dubbele cijfers te laten groeien door optimalisering van de Europese marketing- en verkooporganisaties van het bedrijf. Hij vervulde ook leidinggevende functies op het gebied van marketing en operations bij de Nederlandse retailer Bruna en Bruna.nl.

“Aangezien de zaken van Leaseweb blijven groeien, willen we graag toptalent toevoegen aan ons team. Het verheugt ons dat Ronald leiding gaat geven aan onze marketing- en communicatie-inspanningen,” zei Con Zwinkels, oprichter en CEO van LeaseWeb Global. “Een van onze kernwaarden is altijd geweest dat wij klanten behandelen als partners en samen met hen werken aan oplossingen die hun unieke behoeften vervullen. Dit was ook een rode draad in de carrière van Ronald en we kijken uit naar zijn bijdragen en deskundigheid als kernlid van ons wereldwijde managementteam.”

Haasert heeft meer dan tien jaar internationale ervaring in Europa en de VS, met onder andere functies in Amsterdam, Lissabon, Parijs, Milaan, Stuttgart en Boston. Hij heeft een Master of Business Administration (MBA) van de University of Hertfordshire in het Verenigd Koninkrijk en is lid van de Advisory Board van de Hanzehogeschool Groningen, Nederland, waar hij zich inzet als mentor van internationale studenten en voor het versterken van de verbinding tussen de universiteit en het bedrijfsleven.

“Leaseweb maakt duizenden bedrijven over de hele wereld krachtiger door hen te verbinden met de juiste technologie en ik ben geweldig blij dat ik de kans krijg om verder te bouwen aan een merk van wereldklasse en het bedrijf te ondersteunen tijdens de volgende groeifase,” aldus Haasert. “Ik deel dezelfde passie als Leaseweb voor de klant en zal haar visie om de beste ervaring in deze branche te bieden verder doorzetten.”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud