Proxsys opent nieuwe vestiging in Rotterdam

30-06-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Proxsys opent nieuwe vestiging in Rotterdam

De ICT-specialisten van Proxsys uit Gorinchem openen een nieuwe vestiging in Rotterdam. Door structurele groei van klanten en het team was uitbreiding met een nieuwe vestiging nodig. Al meer dan 20 jaar werkt Proxsys vanuit de Spijksepoort in Gorinchem aan hun missie om moderne ICT simpel inzetbaar te maken voor het MKB.

Het team van inmiddels 90 collega’s werkt dagelijks aan het realiseren en beheren van moderne werkplekken, verbindingen, telefonie en cyberbeveiliging. Proxsys ontzorgt klanten binnen het MKB, maar het bedrijf is ook een belangrijke ICT-partner voor de overheid en semioverheid voor het beheren van kritische infrastructuren.

Proxsys groeit om zelfstandig en relevant te blijven in een snel veranderende ICT-wereld. “Het openen van een nieuwe vestiging zorgt ervoor dat Proxsys dichterbij de klanten, opleiders en ICT-talenten uit de regio Rotterdam aanwezig is. De vestiging in Rotterdam wordt de plek waar ICT-talenten uit deze regio zich verder kunnen ontwikkelen en aan de slag kunnen met de beste technieken voor de mooiste klanten”, aldus Stef Swaters, woordvoerder van Proxsys.

In de zoektocht naar een geschikte locatie is er vooral gekeken naar goede bereikbaarheid met openbaar vervoer en auto. Swaters licht de keuze in locatie toe: “Ook hebben we gekeken naar een locatie waar we kunnen groeien qua werkplekken, zodat we genoeg ruimte hebben voor huidige- en nieuwe collega’s uit de regio Rotterdam”. Het bedrijf is gevestigd op een mooie locatie in de wijk Kralingen, waar ze recht tegenover station Kralingse Zoom zitten en ook naast de afslag van de A16 snelweg. Het nieuwe adres luidt Lichtenauerlaan 182, 3062 ME in Rotterdam.

De komende weken zijn ze nog druk bezig met de aankleding van de nieuwe locatie, maar de eerste collega’s zijn al vanuit de nieuwe locatie aan het werk. Proxsys nodigt iedereen uit om een keer langs te komen op hun nieuwe locatie in Rotterdam.

Terug naar nieuws overzicht