Paul Frank nieuwe interim directeur Centric DBS

29-06-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Paul Frank nieuwe interim directeur Centric DBS

Centric stelt per 8 augustus Paul Frank (61) aan als interim directeur van de divisie Digital Business Solutions (DBS). In deze functie wordt Frank eindverantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van DBS. Daarnaast treedt hij toe tot het Nederlandse managementteam van Centric.

Frank heeft ruim dertig jaar ervaring met het leiden van verandertrajecten en het oplossen van complexe IT-vraagstukken. De afgelopen acht jaar werkte hij als COO van Marlink, de mondiale marktleider op het gebied van satellietcommunicatie en ICT-diensten. Daarvoor was hij bij Imtech ICT (nu Axians) eindverantwoordelijk voor drie van de ICT-bedrijven.

Zijn ondernemersgeest, ervaring en persoonlijkheid maken hem de perfecte kandidaat voor verdere groei van DBS, waar ongeveer 800 medewerkers werkzaam zijn, aldus Centric.

Frank over zijn stap: “Ik ken Centric als een topspeler in de markt. Ik geloof sterk in de strategie die de board heeft ingezet. Het doel is om met onze diensten nog meer toegevoegde waarde te leveren voor onze gebruikers. Dat zal uiteindelijk resulteren in hogere klanttevredenheid en groei.”

Franks uitgebreide ervaring op het gebied van zowel Experience Management, Customer Experience als verander- en transitiemanagement zijn van grote waarde in zijn nieuwe rol als directeur van Centric DBS.

Terug naar nieuws overzicht