T-Mobile maakt Multisim beschikbaar voor Android

De Watch4 LTE van Samsung

28-06-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

T-Mobile maakt Multisim beschikbaar voor Android

T-Mobile stelt Multisim nu ook beschikbaar voor Android. De eerste Android cellular smartwatch die beschikbaar is in combinatie met Multisim is de Watch4 LTE van Samsung. In een later stadium zullen meer modellen volgen. Multisim voor Android is vanaf 27 juni 2022 te bestellen.

Tot vandaag was Multisim alleen beschikbaar voor Apple smartwatches. T-Mobile brengt als eerste provider in Nederland hierin verandering. Android-gebruikers met een T-Mobile abonnement kunnen voortaan op pad zonder hun smartphone op zak, terwijl zij toch kunnen bellen en internetten via hun smartwatch. Klanten gebruiken één telefoonnummer en de kosten zijn gebundeld op één maandelijkse factuur.

Best mogelijke klantervaring

T-Mobile noemt het belangrijk dat iedereen toegang kan krijgen tot de mogelijkheden die de technologie te bieden heeft. Leo Hensen, Directeur Marketing & Communications bij T-Mobile Nederland: "Bij T-Mobile willen we altijd een stap vooruit. Met de lancering van T-Mobile Multisim voor Android kun je nu ook met je Android smartwatch altijd verbonden blijven op de manier die bij je past. Hiermee laten we zien wat de technologie van vandaag kan betekenen voor onze klanten."

Multisim abonnementen zijn vanaf maandag 27 juni 2022 ook in combinatie met de Samsung Watch4 LTE te bestellen voor klanten met een Go-abonnement. Voor € 5,- per maand kunnen T-Mobile klanten Multsim koppelen aan hun bestaande abonnement. De combinatie van Multisim en Samsung Watch4 LTE is beschikbaar vanaf € 13,- per maand. Bij de lancering van Multisim voor Android is alleen de Samsung Watch4 LTE beschikbaar. In een later stadium zullen meerdere Android modellen volgen.

Meer informatie is hier beschikbaar.

Terug naar nieuws overzicht