Networking4all en ICTRecht intensiveren samenwerking

29-06-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Networking4all en ICTRecht intensiveren samenwerking

Cybersecurity dienstverlener Networking4all en adviesbureau ICTRecht hebben een rijke geschiedenis van samenwerking. Naar aanleiding van wederzijdse tevredenheid hebben zij besloten de samenwerking te intensiveren, waarin zij nog meer voordelen zien voor de klant. ICTRecht, sterk in o.a. juridisch advies, compliance en ICT-contracten, en Networking4all als technische partner voor o.a. phishing simulaties, pentesten en SOC/SIEM diensten.

“Networking4all is klant vanaf het eerste uur bij ICTRecht,” zei Frank Leest, CEO en oprichter van Networking4all. “Toen deze samenwerking in 2004 startte waren we blij met een juridische partner in ons vakgebied. Sindsdien heeft ICTRecht altijd onze juridische zaken naar alle tevredenheid uitgevoerd. Afgelopen jaren is zowel het portfolio van Networking4all als ICTRecht uitgebreid en zijn we heel complementair aan elkaar. Hierdoor hebben we besloten onze samenwerking te intensiveren.”

“ICTRecht doet vandaag de dag een stuk meer dan juridisch advies en IT-contracten” aldus Kors Monster, directeur van ICTRecht Security. “Eén van onze pijlers is gericht op informatiebeveiliging, waarbij wij ons focussen op de organisatorische en compliance aspecten. Networking4all heeft bewezen een deskundige en betrouwbare partner te zijn en ons goed aan te vullen op technische aspecten. Ook qua visie en cultuur past Networking4all goed bij ons. Onze klanten plukken daarvan de vruchten.”

Terug naar nieuws overzicht
Security