Oracle Cloud Infrastructure aanbod is uitgebreid

24-06-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Oracle Cloud Infrastructure aanbod is uitgebreid

Oracle Cloud Infrastructure (OCI) breidt zijn gedistribueerde cloudservices uit met OCI Dedicated Region en previews Compute [email protected] OCI Dedicated Regions brengt de volledige openbare cloud naar meer klanten en meer datacenters van klanten met een nieuwe, kleinere infrastructuurvoetafdruk en een lagere prijs. Verder brengt Compute [email protected] OCI-reken- en opslagservices op rackschaal naar klantenlocaties.

Oracle Cloud Infrastructure (OCI) ontmoet klanten waar ze zich bevinden met de introductie van een lager instappunt voor OCI Dedicated Region en een preview van Compute [email protected], waardoor meer dan 100 OCI openbare cloudservices naar de datacenters van klanten worden gebracht, aldus Oracle.

Deze nieuwe services zullen klanten helpen te voldoen aan strikte vereisten op het gebied van latentie, gegevensopslag en gegevenssoevereiniteit die essentieel zijn voor veel IT-moderniseringsinspanningen, aldus Oracle.

Klanten, waaronder NRI en Vodafone, hebben gekozen voor OCI Dedicated Region om de volledige functionaliteit van de openbare OCI-cloud te krijgen op de locaties van hun keuze.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud