Witold Kepinski - 24 juni 2022

Oracle Cloud Infrastructure aanbod is uitgebreid

Oracle Cloud Infrastructure aanbod is uitgebreid image

Oracle Cloud Infrastructure (OCI) breidt zijn gedistribueerde cloudservices uit met OCI Dedicated Region en previews Compute Cloud@Customer. OCI Dedicated Regions brengt de volledige openbare cloud naar meer klanten en meer datacenters van klanten met een nieuwe, kleinere infrastructuurvoetafdruk en een lagere prijs. Verder brengt Compute Cloud@Customer OCI-reken- en opslagservices op rackschaal naar klantenlocaties.

Oracle Cloud Infrastructure (OCI) ontmoet klanten waar ze zich bevinden met de introductie van een lager instappunt voor OCI Dedicated Region en een preview van Compute Cloud@Customer-services, waardoor meer dan 100 OCI openbare cloudservices naar de datacenters van klanten worden gebracht, aldus Oracle.

Deze nieuwe services zullen klanten helpen te voldoen aan strikte vereisten op het gebied van latentie, gegevensopslag en gegevenssoevereiniteit die essentieel zijn voor veel IT-moderniseringsinspanningen, aldus Oracle.

Klanten, waaronder NRI en Vodafone, hebben gekozen voor OCI Dedicated Region om de volledige functionaliteit van de openbare OCI-cloud te krijgen op de locaties van hun keuze.