ABC E BUSINESS overgenomen door investeerder en management

24-06-2022 | door: Martijn Kregting
Deel dit artikel:

ABC E BUSINESS overgenomen door investeerder en management

IT-investeerder Montes Investments heeft ABC E BUSINESS overgenomen, samen met het management van de Microsoft Dynamics 365 Business Central partner - Lars Hoving en Antoine Brok. ABC E BUSINESS levert onder meer ERP software Business Central in de Cloud en werd in 2020 op dit gebied door Microsoft uitgeroepen als de nummer 1 van Nederland.

Emile Peels, voormalig CEO ABC E BUSINESS, verwacht dat het bedrijf dat hij 20 jaar geleden heeft opgericht en nu verkocht heeft, haar positie in de Microsoft Business Central-markt kan versterken onder de nieuwe leiding.

Verdere toekomst

"Ik besef dat voor de verdere toekomst en groei van ABC een extra set management skills nodig is, die niet per sé in mijn kracht ligt. En die heb ik gevonden in mijn twee mede MT-leden die al jaren bij ABC werken en in de samenwerking met het team van Montes Investments.”

“Wij zien dat heel veel MKB-bedrijven nu investeren om meer datagestuurd te werken en sneller te kunnen reageren op veranderingen", vult Joost Plus van Montes Investments aan. "Met onze investeringen willen we graag op deze trend inzetten en ABC heeft hierin al een prachtig track-record. We willen in onze rol het management van ABC supporten in alle kansen en uitdagingen van de snelle ontwikkeling van het bedrijf.”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud