Thinkwise Low-Code Summit 2022

24-06-2022
Deel dit artikel:

Thinkwise Low-Code Summit 2022
(12-10-2022)

Tijdens de Thinkwise Low-Code Summit 2022 ontdek je hoe low-code is uitgegroeid van een prototyping en kleine app development oplossing naar een duurzaam transformatieplatform.  Maak je klaar voor de perfecte mix van business, actionable info, en fun!

Tijdens de Thinkwise Low-Code Summit 2022 ontdek je hoe low-code is uitgegroeid van een prototyping en kleine app development oplossing naar een duurzaam transformatieplatform.  Het belooft een innovatieve dag te worden, met een prachtige locatie, een geweldig programma, inspirerende sprekers en de mogelijkheid om te netwerken met 1.000+ C-level executives.

Thinkwise klanten en partners zullen de best practices delen: wat is de impact en wat zijn de business voordelen van de overstap naar een duurzaam transformatieplatform? Of neem deel aan een van de meer diepgaande technische sessies voor antwoorden op vragen als: wat zijn de best practices bij de integratie met CI/CD tooling.

Verder ontdek je hoe Thinkwise je in staat stelt om grote, bedrijfskritische applicaties te moderniseren, met een extreem hoge ontwikkelsnelheid en flexibiliteit. Je krijgt inzichten van visionairs, pioniers en vernieuwers uit de sector, zodat je in staat bent om je bedrijf te laten groeien en impactvolle uitdagingen op kan lossen! Schrijf je nu in voor de Thinkwise Summit 2022 en maak je klaar voor de perfecte mix van business, inspiratie, actionable info, en fun!

Datum en tijd:

12 oktober 2022

Apeldoorn, Theater en Congrescentrum Orpheus

Kosten: Gratis

Aanmeldformulier: https://offers.thinkwisesoftware.com/nl/thinkwise-low-code-summit-2022#form

Emailadres: [email protected]    

Terug naar nieuws overzicht