Broadcom maakt marsroute van overgenomen VMware bekend

Broadcom maakt marsroute van overgenomen VMware bekend

Broadcom maakt marsroute van overgenomen VMware bekend

23-06-2022 | door: Blog
Deel dit artikel:

Broadcom maakt marsroute van overgenomen VMware bekend

Broadcom heeft voor het eerste publiek zijn plannen voor VMware bekend gemaakt. VMware is recent door Broadcom voor 61 miljard dollar overgenomen. Het bedrijf wil VMware specialisten om de innovatiemogelijkheden zoveel mogelijk behouden, aldus Tom Krause, president van Broadcom Software in de blog 'Broadcom en VMware: planning voor de volgende generatie infrastructuursoftware. Klanten en partners helpen te voldoen aan de behoeften van de toekomst'. De softwaredivisie van Broadcom is nu omgedoopt tot VMware.

Krause meldt:

Eind mei kondigden we onze overeenkomst aan om VMware over te nemen. Sinds die tijd hebben we veel VMware-klanten en -partners ontmoet om hen meer te vertellen over hoe deze combinatie overtuigende voordelen voor hen zal opleveren. We zijn ook begonnen met de planning van het bedrijf na de sluiting.Broadcom heeft zijn eerste publieke commentaar in weken gemaakt over zijn plannen voor VMware, mocht de verrassende overname van $ 61 miljard doorgaan zoals gepland, en heeft prioriteit gegeven aan het behouden van de technici van VMware om de innovatiemogelijkheden van de virtualisatiegigant te behouden.

VMware is een iconisch softwarebedrijf met een levendig ecosysteem, inclusief hyperscalers, systeemintegrators en channelpartners. Daar willen we niets aan veranderen, en in feite willen we die relaties omarmen. We hebben enorm veel respect voor wat VMware heeft gebouwd, ondersteund door een bekwaam team van technisch talent. Om al deze redenen en meer hebben we ons ertoe verbonden Broadcom Software Group om te dopen tot VMware.

Door het multi-cloudaanbod van VMware en het softwareportfolio van Broadcom samen te brengen nadat de deal is gesloten, krijgen klanten meer keuze en flexibiliteit om traditionele en moderne applicaties op schaal te bouwen, uit te voeren, te beheren, te verbinden en te beschermen in gediversifieerde, gedistribueerde omgevingen. Simpel gezegd, deze combinatie zal klanten helpen om beter te voldoen aan de eisen van het ongelooflijk complexe IT-landschap. We delen de toewijding van VMware om nauw samen te werken met klanten aan gezamenlijke engineering- en innovatie-initiatieven om meer waarde en prestaties te genereren.

De bestaande Broadcom Software-activiteiten - inclusief onze portfolio van Value Stream Management, AIOps en Observability, Cybersecurity, Enterprise Automation en Continuous Delivery-oplossingen - zullen worden aangeboden naast de VMware-oplossingen voor cloudinfrastructuur, moderne applicaties en overal werkruimte nadat de deal is gesloten. Na de verwachte rebranding hebben klanten de mogelijkheid om van de nieuwe VMware een brede portfolio van oplossingen aan te schaffen die bedrijven helpen bij het bouwen, beheren en beveiligen van een breed scala aan applicaties - van mainframe tot clientserver tot cloud-native via Kubernetes - en veiliger Lever geweldige eindgebruikerservaringen op elk apparaat, waar dan ook. Dit alles betekent dat we de klanten meer keuze zullen geven.

De inzet van Broadcom
Het is nog nooit zo belangrijk geweest om aan deze waardepropositie te voldoen, en we erkennen dat zakelijke klanten op beide bedrijven vertrouwen voor goed presterende en alomtegenwoordige toegang tot hun kritieke applicaties. We hebben goed geluisterd naar de feedback van klanten en partners, en we doen er alles aan om het goed te doen.

We naderen de planningsfase na afronding van het transactieproces met een open geest, terwijl we putten uit de lessen die zijn getrokken uit onze eerdere acquisities van CA en Symantec Enterprise. Dit betekent dat we nauw samenwerken met VMware om meer te weten te komen over hun go-to-market, productportfolio, benadering van innovatie, technisch talent, partnernetwerk en natuurlijk hun sterke klantenvoetafdruk.

De inzichten die we krijgen, versterken alleen maar ons vertrouwen in de toekomst van een gecombineerde Broadcom Software en VMware. VMware heeft geweldige technologie en gerespecteerde producten die ook na het sluiten van de deal een bron van aanzienlijke waarde zullen blijven voor het gecombineerde bedrijf. En we erkennen de centrale rol die de diepe klantrelaties van VMware spelen in het succes ervan. Broadcom wil deze relaties behouden en uitbreiden – we zullen investeren in zowel het directe verkoopteam in alle belangrijke verticale markten als in de partners die het bredere klantenbestand ondersteunen.

Vanuit het oogpunt van productportfolio biedt deze transactie een geweldige kans om onze wederzijdse focus op innovatie te vergroten. We erkennen dat klanten VMware waarderen vanwege zijn sterke geschiedenis van innovatie en technologisch leiderschap. Broadcom heeft ook een trotse staat van dienst van aanzienlijke R&D-investeringen – als bedrijf zijn we sinds 2009 de totale R&D-uitgaven 24x gegroeid – en dit zal een topprioriteit blijven nadat de deal met VMware als onderdeel van Broadcom is gesloten. Een belangrijke pijler van de innovatieroutekaart van het gecombineerde bedrijf zal zijn om het engineering- en R&D-talent van VMware te behouden en te ondersteunen, en we zijn toegewijd aan deze inspanning naarmate we de transactie afronden en daarna.

Dit alles gezegd hebbende, we staan nog aan het begin van deze spannende reis. We zullen de voorgestelde gecombineerde voetafdruk en het operationele model van Broadcom Software plus VMware zorgvuldig evalueren, en we zullen elke beslissing benaderen met een toewijding aan transparantie, innovatie, waardecreatie en het behouden van de hoogste kwaliteit ervaring voor klanten en partners. We blijven de input van VMware-leiders, medewerkers, klanten en partners verwelkomen bij het plannen van dit volgende hoofdstuk, en we kijken ernaar uit u op de hoogte te houden.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud