Shypple breidt management uit met Patrick Weissert en René van Rappard

26-06-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Shypple breidt management uit met Patrick Weissert en René van Rappard

Shypple heeft twee nieuwe leden toegevoegd aan zijn managementteam. De digitale expediteur benoemt Patrick Weissert tot Chief Product Officer (CPO) en René van Rappard tot Chief Financial Officer (CFO) van de organisatie. Shypple wil hiermee een nieuwe stap zetten in het realiseren van haar internationale groeiambities en haar aspiraties om de traditionele wereldhandelsmarkt te innoveren.

Weissert is sinds eind jaren negentig actief in het bouwen en managen van tech producten en product teams. Hij heeft onder andere gewerkt bij Vodafone, Nokia/HERE en de Duitse unicorn Adjust. Daarnaast heeft hij verschillende startups opgericht, waaronder het Duitse Autolabs. Bij Shypple is Weissert verantwoordelijk voor het verder innoveren en strategisch inzetten van de technologie en het opschalen van het team.

Van Rappard werkte eerder bij McKinsey en bij tech scale-ups Catawiki en OneFit/Urban Sports Club. Bij Shypple leidt hij het finance team en is hij verantwoordelijk voor het identificeren van nieuwe investeerders en overnamedoelwitten. Hij maakt bewust een overstap naar een grote, traditionele industrie die eindelijk veel technologische innovatie ziet.

De uitbreiding van het managementteam met Weissert en Van Rappard volgt enkele maanden na de toevoeging van Vakis Rigas als Vice President of Marketing. Rigas bouwde eerder de afdeling Product Marketing van Typeform op en was Global Product Lead bij Google. Hij is verantwoordelijk voor de strategische groei en merkpositionering van Shypple.

Terug naar nieuws overzicht