Redactie - 23 juni 2022

UMBRiO en StackState sluiten strategische partnerovereenkomst

UMBRiO en StackState sluiten strategische partnerovereenkomst image

Managed serviceprovider UMBRiO en StackState hebben hun reeds bestaande samenwerking met een partnerovereenkomst verstevigd. Daarnaast gaan beide partijen hun kennis en expertise bundelen voor de ontwikkeling van nieuwe data-oplossingen.

Als Splunk Elite Partner beschikt UMBRiO over data-expertise, waarmee organisaties waarde genereren uit data. Het partnerschap met StackState stelt klanten van UMBRiO in staat om veel eenvoudiger gebruik te maken van alle voordelen van StackStateā€™s observability oplossing.

De experts van UMBRiO ondersteunen bij StackState implementaties en het platformbeheer, waardoor data die in Splunk, of in andere databases is opgeslagen, nog beter benut kan worden voor zowel business- als IT-doeleinden. Daarnaast realiseren zij een eenduidig, betrouwbaarder en vollediger topology gedreven beeld uit applicaties en systemen. Dit stelt organisaties in staat om IT-issues sneller op te lossen, de zogenaamde alert noise te reduceren, de impact direct helder te hebben en de business beter te ondersteunen.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024