Dell introduceert Inspiron laptopfamilie

Dell introduceert Inspiron laptopfamilie

23-06-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Dell introduceert Inspiron laptopfamilie

Dell heeft de nieuwe Inspiron laptopfamilie gepresenteerd. De nieuwe serie komt beschikbaar in de formaten 13 inch, 14 inch en 16 inch. De Inspiron 16 Plus is de krachtigste laptop uit de serie met de nieuwste processors Intel Core H-series van de 12e generatie en optionele grafische kaart NVIDIA GeForce RTX 3060. In een configuratie met een GeForce RTX 3060 GPU biedt deze laptop toegang tot een krachtige suite van NVIDIA Studio-tools, waaronder broadcast- en canvas-apps.

De laptop is voorzien van 4800 MHz DDR5-geheugen, dat 1.5x meer bandbreedte heeft dan de vorige generatie 3200 DDR4-geheugen. Verder beschikt de laptop over 15 procent grotere luchtuitlaatopeningen ten opzichte van de vorige generatie waarmee de laptop meer lucht kan laten circuleren, waardoor hij snel blijft werken.

De Inspiron 16 Plus heeft een groter actief gebied met een beeldverhouding van 16:10 en een beeldscherm met een resolutie tot 3k, waardoor gebruikers meer content kunnen zien tijdens het werken en gamen. De ingebouwde FHD-webcam met tijdelijke ruisonderdrukking en een groot dynamisch bereik geeft een helder beeld bij videogesprekken. Dubbele microfoons vangen stemmen afzonderlijk op terwijl echo- en ruisonderdrukking op basis van AI achtergrondgeluiden onderdrukken. Een mechanische camerasluiter biedt de nodige privacy.

Inspiron 16 Plus verbetert de front-of-screen-ervaring dankzij Dolby Vision en Dolby Atmos. Met Dolby Vision geniet u optimaal van het superieure dynamische bereik van HDR-content met diepe zwarttinten en een excellente helderheid. Met entertainment dat met Dolby Atmos is opgenomen, ervaart gebruikers geluid precies zoals de artiest het wilde. Quad-luidsprekers, waarvan er twee naar boven en twee naar beneden gericht zijn, zorgen voor een duidelijk, helder en niet-gedempt geluid.

De Inspiron Plus-serie is verder uitgerust met ComfortView Plus-hardware, een oplossing met weinig blauw licht die de schadelijke uitstoot van blauw licht beperkt zonder afbreuk te doen aan de levensechte kleuren. Dankzij de combinatie met een dimmende technologie die flikkeringen vermindert, wordt een langere schermtijd aangenamer voor de ogen.

Inspiron 14 Plus

De Inspiron 14 Plus is een nieuw lid van de Inspiron-familie, ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van wie een Inspiron Plus wil, maar de voorkeur geeft aan een wat kleiner formaat. De Inspiron 14 Plus levert volgens Dell indrukwekkende prestaties in een mobiel design. Bepaalde configuraties van zowel de Inspiron 14 Plus als de Inspiron 16 Plus zijn Intel Evo-gecertificeerd.

Inspiron 13, 14 & 16 en Inspiron 2-in-1

Inspiron-laptops en 2-in-1-toestellen leveren snelle prestaties voor dagelijkse behoeften, zoals e-mailen, content posten op sociale media of muziek en films streamen. De ervaring is personaliseerbaar, zodat gebruikers gemakkelijk de functies kunt kiezen die voor hen het belangrijkst zijn, met optionele kleuren, vingerafdruklezers, verlichte toetsenborden enz.

De nieuwe Inspiron-familie draait op Windows 11 en bevat heel wat opties om tegemoet te komen aan de uiteenlopende behoeften van gebruikers met Intel Core-processors van de 12e generatie of AMD Ryzen 5000 Series-processors met AMD Radeon Graphics.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Hardware