Britse AND Digital breidt uit in Nederland

22-06-2022 | door: Martijn Kregting
Deel dit artikel:

Britse AND Digital breidt uit in Nederland

Het Britse AND Digital, sinds vorig jaar in Nederland actief is, opent eind deze zomer een nieuwe vestiging in het Groothandelsgebouw in Rotterdam. Het is de tweede Nederlandse stad waar AND Digital zich vestigt met een ‘Club’. In 2021 is de eerste Club, waar inmiddels 65 ‘ANDis’ werken, in Amsterdam geopend. AND Digital wil voor 2025 minstens vijf Nederlandse Clubs openen.

"De Rotterdamse mentaliteit van hard werken en mouwen opstropen past goed bij AND Digital", stelt Jeroen Kleinhoven, Benelux Executive bij AND Digital en verantwoordelijk voor de activiteiten in Nederland. "Bovendien liggen er in de regio veel kansen. Rotterdam heeft een grote pool talenten, een flinke dosis ondernemerschap en de kracht om te innoveren.”

Digitale strategie

AND Digital ondersteunt bedrijven bij hun digitale strategieën, IT-projecten en het vergroten van kennis en kunde op het gebied van IT en digital. De organisatiestructuur van het bedrijf, waarbij het Club-model een belangrijke rol speelt, moet dit mede mogelijk maken, stelt Kleinhoven: “Met behulp van onze visie en de bewezen playbooks en processen hebben we de slagkracht en kennis van een internationale organisatie. Maar met onze Clubs in steden als Amsterdam en Rotterdam kunnen we lokaal maatwerk leveren en echt versnellen. We zijn letterlijk dichtbij onze klanten. Zo kunnen wij onze digitale expertise met hen delen en tegelijkertijd aan hun digitale transformatie werken.”

AND Digital werkt met een reeks organisaties; waaronder British Airways, Gousto, Sky Group, CitizenM, Mollie en Picnic. In teams werkt AND Digital met de klant om producten te lanceren en klanten uit te rusten met de digitale vaardigheden en kennis, om het daarna zelfstandig te doen.

Terug naar nieuws overzicht