Main Capital verwerft meerderheidsbelang in Bizzdesign

21-06-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Main Capital verwerft meerderheidsbelang in Bizzdesign

Main Capital Partners heeft een meerderheidsbelang verworven in Bizzdesign, een wereldwijd opererend Enterprise Architecture softwarebedrijf. Het Enterprise Architecture cloud platform van Bizzdesign helpt klanten bij het aansturen van complexe digitale strategische veranderingen. Klanten worden via het platform voorzien van inzichten en sturingsinformatie waarmee de slagingskans van complexe strategische bedrijfstransformaties wordt vergroot. De samenwerking met Main versterkt volgens de investeerder de positie van Bizzdesign en voedt de wereldwijde organische groeistrategie en de uitvoering van strategische acquisities.

Bizzdesign is gevestigd in Nederland en werd in 2000 opgericht door een team van ontwikkelaars als de commerciële spin-off van een onderzoeks- en ontwikkelingsinstituut. Bizzdesign heeft lokale internationale kantoren in Boston (VS), Londen (VK), en Gronau (Duitsland).

Bizzdesign heeft wereldwijd meer dan 350 klanten met een sterke aanwezigheid in de financiële dienstverlening en de publieke sector. Het bedrijf telt vele blue-chip klanten onder haar wereldwijde klantenbasis, waaronder Desjardins Technology Group, Maersk, T-Mobile en ASML. Bizzdesign is actief in de EMEA-regio en Noord-Amerika en heeft zich onlangs uitgebreid naar de APAC-regio met een vestiging in Australië.

Ondersteund door de internationale software expertise van Main zal Bizzdesign haar productaanbod verder ontwikkelen en uitbreiden. Daarnaast zullen Bizzdesign en Main zich gezamenlijk richten op het versnellen van het groeitraject. Deze strategie zal zich onder andere richten op de uitbreiding van het productaanbod en de roadmap van Bizzdesign, alsmede de uitvoering van strategische add-on acquisities met een focus op geografische expansie.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

overname