Salesforce presenteert Sales Cloud Unlimited

18-06-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Salesforce presenteert Sales Cloud Unlimited

Salesforce heeft Sales Cloud Unlimited gelanceerd. Volgens Salesforce gaat het om een uniform platform met alles wat verkoopteams nodig hebben op één plek om groei te stimuleren en verkopers te transformeren tot deskundige adviseurs.

Met Sales Cloud voor Slack, Subscription Management en Revenue Intelligence krijgen verkoopteam de beschikking over de tools om de workflow te versnellen en inkomsten te genereren.

Met Sales Cloud Unlimited hebben organisaties in verschillende sectoren aanvullende manieren om in contact te komen met hun klanten. Voor de financiele sector kunnen verkoopteams effectiviteit verbeteren met coaching en strategische samenwerking tussen teams en klanten. In de zorg kan communicatie met patienten worden beheerd en kunnen vertrouwde relaties worden opgebouwd via verschillende communicatiekanalen. De industrie kan verdienmodellen transformeren door abonnementen aan te bieden voor producten, onderdelen en onderhoud. Ook kunnen fabrieken hun accounts online beheren en tegelijkertijd efficiënte groei realiseren. Retail kan inzicht krijgen in zakelijke trends en weloverwogen voorraadbeslissingen nemen op basis van aankooppatronen en inzichten.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

sales