Jamf en Pink Elephant beveiligen Apple devices in de zorg

15-06-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Jamf en Pink Elephant beveiligen Apple devices in de zorg

Apple Enterprise Management specialist Jamf en ICT-bedrijf Pink Elephant zijn onlangs een partnership aangegaan. Pink Elephant gaat Apple devices van klanten ondersteunen met behulp van de technologie van Jamf. Vooral in de zorg, waar Pink Elephant heel sterk vertegenwoordigd is, zijn veiligheid en privacy van het grootste belang.

De oplossingen van Jamf zorgen ervoor dat bijvoorbeeld iPhones en iPads makkelijk en secure gewist kunnen worden. En vervolgens automatisch worden ingericht voor de volgende gebruiker, inclusief de juiste toepassingen, rechten en policies. Zo kunnen deze devices makkelijk door meerdere zorgverleners worden gebruikt, iets wat in de zorgsector veel voorkomt.

Pink Elephant was op zoek naar een partner om haar klanten beter te kunnen ondersteunen met het beheer van Apple-producten. Apple devices worden ook in de zorg steeds meer gebruikt. Ze zijn gebruiksvriendelijk, robuust en worden langdurig ondersteund met updates. Samen met het enorme ecosysteem van applicaties zorgt dit voor een aantrekkelijke total cost of ownership. Standaard is het echter niet mogelijk om meerdere gebruikers op een device te ondersteunen. Hier biedt Jamf een oplossing voor, waarbij gebruiksvriendelijkheid, privacy en beveiliging altijd voorop staan. Dit waren precies de criteria die voor Pink Elephant belangrijk zijn. De persoonlijke aanpak van het bedrijf vraagt immers om een optimale combinatie van gebruiksgemak en security.

‘Ik verwacht veel van het partnership met Pink Elephant’, aldus Nickey Ikelaar, Senior Channel Account Executive bij Jamf in Nederland. ‘De zorgsector is een van onze kernmarkten. We vinden het echt heel belangrijk dat zorgverleners optimaal ondersteund worden bij hun belangrijke werk. Pink Elephant is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een toonaangevende speler in zorgsector in Nederland. Ik zie dus veel kansen voor ons samen!’

‘Het beheer van Apple apparaten wordt steeds belangrijker. Met de technologie van Jamf kunnen we onze klanten nog meer een persoonlijke aanpak bieden’ zegt Rob van Rinsum, Directeur van Pink Elephant. ‘Onze persoonlijke werkplek Pink365 draait op ieder internet device. Steeds vaker zijn dat Apple-producten. Gaaf dat we samen met een wereldwijd toonaangevende partner als Jamf nu samen de markt kunnen gaan veroveren!’

Terug naar nieuws overzicht
Security