Klippa behaalt ISO 9001:2015 certificering

15-06-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Klippa behaalt ISO 9001:2015 certificering

Softwarebedrijf Klippa heeft de ISO 9001:2015 certificering ontvangen. Deze certificering is een internationaal erkende norm die ervoor zorgt dat producten en diensten voldoen aan de behoeften van klanten aan de hand van een effectief kwaliteitsmanagementsysteem.

Klanten kunnen vertrouwen op het nu gevalideerde kwaliteitsmanagementsysteem binnen Klippa. De certificering stimuleert een continue verbetercultuur en een klantgerichte aanpak waarbij klanttevredenheid de prioriteit is. De ISO 9001-norm helpt organisaties met het stroomlijnen en het verbeteren van processen. Ongeveer 600 andere Nederlandse bedrijven hebben het ISO-certificaat.

Met het behalen van deze certificering kan Klippa zich op het gebied van haar kwaliteitsmanagementsysteem (QMS) onderscheiden van haar concurrenten. De ISO-certificering omvat zeven managementprincipes, variërend van klantgerichtheid tot procesverbetering en betrokkenheid van het personeel. Dit betekent dat de klanten van Klippa verzekerd zijn van efficiënte en hoogwaardige ondersteuning. De door het bedrijf geleverde software voldoet daarmee volgens Klippa aan internationale normen op het gebied van compliance.

 

Terug naar nieuws overzicht