Redactie - 14 juni 2022

DigiCert neemt DNS Made Easy over

DigiCert neemt DNS Made Easy over image

DigiCert heeft DNS Made Easy overgenomen. DNS Made Easy is een wereldwijde aanbieder van beheerde DNS-services (Domain Name System) en gelieerde merken, waaronder Constellix. De overnamevoorwaarden zijn niet bekendgemaakt. DigiCert wordt ondersteund door de Clearlake Capital Group L.P., Crosspoint Capital Partners L.P. en TA Associates.

Met de overname van DNS Made Easy breidt DigiCert haar ‘digital trust’ portfolio uit met beheerde DNS-services die wereldwijd beschikbaar zijn en snelle responsetijden bieden. Dat stelt DigiCert en zijn partners in staat om klanten een naadloze aanpak te bieden voor het beheer van de levenscyclus van certificaten, met een efficiëntere validatie van de domeincontrole, een geïntegreerde DNS- en certificaatervaring en vereenvoudigde DNS-configuratie.

DNS Made Easy is de afgelopen jaren met dubbele cijfers gegroeid door wereldwijd beheerde DNS-services te leveren die eenvoudiger, sneller en betrouwbaarder zijn dan van andere providers. Het aanbod van dit bedrijf biedt onder meer een snelle responstijd, een bewezen beschikbaarheid van vijf 9's gedurende ruim een decennium, optimalisatie van internetverkeer, netwerkmonitoring voor bedrijven en andere geavanceerde DNS- en CDN-beheerfuncties. De oplossingen van DNS Made Easy zijn gebaseerd op een netwerk dat ruim 38 miljard aanvragen per dag verwerkt en diensten levert aan toonaangevende digitale merken zoals Twilio, Palo Alto Networks en Under Armour.