Redactie - 11 juni 2022

DocuSign en Microsoft intensiveren relatie

DocuSign en Microsoft intensiveren relatie image

DocuSign kondigt een uitbreiding van zijn wereldwijde strategische partnerschap met Microsoft aan om de manier waarop mensen virtueel samenwerken en overeenkomsten sluiten te versnellen.

Het wordt steeds duidelijker dat elk bedrijf, van internationale ondernemingen tot MKB's, volledig digitaal moet transformeren om concurrerend en relevant te blijven. Om deze transformatie te helpen realiseren, bieden DocuSign en Microsoft nieuwe integraties en mogelijkheden aan waarmee hun gezamenlijke klanten makkelijker overeenkomsten kunnen voorbereiden, ondertekenen en beheren in de cloud, vanaf vrijwel elke locatie.

"Microsoft is van cruciaal belang voor onze visie op het stroomlijnen van het overeenkomstenproces voor onze klanten, ongeacht waar zij actief zijn. Nu zo veel mensen in de wereld toepassingen en cloudservices van Microsoft gebruiken, zijn we blij om onze relatie met Microsoft te kunnen verdiepen om samen de belofte van de 'Anywhere Economy' waar te maken", zegt Dan Springer, CEO van DocuSign.

"Onze samenwerking met DocuSign vergroot ons vermogen om onze klanten te helpen de processen voor overeenkomsten direct in de workflow te brengen", zegt Judson Althoff, EVP & Chief Commercial Officer bij Microsoft. "Met elkaar zullen we het samenwerken aan overeenkomsten minder complex maken, efficiƫntie en productiviteit stimuleren en werken op afstand mogelijk maken."

Dit strategische partnerschap helpt gezamenlijke klanten verder om 'Anywhere' samenwerking te realiseren en bouwt voort op Microsofts relatie als klant en partner van DocuSign. Het versterkt ook bestaande integraties binnen Microsoft 365, Dynamics 365 en Power Platform applicaties om contractprocessen verder te automatiseren.

Innovaties omvatten:
DocuSign eSignature voor Microsoft Teams
DocuSign eSignature voor Microsoft 365
DocuSign CLM voor Microsoft Word
DocuSign eSignature voor Power Platform
DocuSign eSignature voor Microsoft Dynamics 365

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024