SentinelOne introduceert Skylight voor XDR op machinesnelheid

SentinelOne introduceert Skylight voor XDR op machinesnelheid

10-06-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

SentinelOne introduceert Skylight voor XDR op machinesnelheid

SentinelOne heeft SentinelOne Skylight onthuld. Skylight combineert beveiligings- en bedrijfsgegevens in één overzicht voor context en autonome actie. Skylight biedt volgens het bedrijf volledige zichtbaarheid, opname en opslagmogelijkheden voor data, waarbij gegevens van SentinelOne en van derden worden geïntegreerd in SentinelOne Storylines. Door het integreren van gegevens en context - van meer dan alleen endpoint-bronnen - op één plek kunnen beveiligingsteams betere beslissingen nemen, workflows automatiseren en meer waarde halen uit bestaande technologie en beveiligingstools. Skylight is een evolutie van het Singularity XDR-platform.

SentinelOne Skylight bouwt voort op het vermogen van DataSet om gegevens van elke bron op te nemen, te correleren, te doorzoeken en uit te voeren. Het stelt beveiligingsteams in staat om alle security-events te observeren en te doorzoeken voor meer efficiëntie. In tegenstelling tot traditionele SIEM's, waarvoor handmatige scripting en continue schema-aanpassingen nodig zijn, maakt Skylight de classificatie en opname van gegevens eenvoudig. Singularity XDR neemt naadloos gegevens op van elke bron, inclusief third party-endpoints, -clouds, -containers, -IoT-apparaten en meer. Analisten hoeven niet langer te begrijpen hoe gegevens zijn gestructureerd en worden niet meer gevraagd om actie te ondernemen of in realtime te reageren.

Skylight maakt gebruik van SentinelOne's Storyline en STAR-technologie om gecontextualiseerde gegevens te leveren die analisten in staat stellen om snel verdachte en kwaadaardige activiteiten te beoordelen, onderzoeken en erop te reageren. Storylines worden continu in realtime bijgewerkt naarmate nieuwe telemetriegegevens worden opgenomen, waardoor een compleet beeld ontstaat van de activiteiten in de hele onderneming. Zo kunnen analisten alle gebeurtenissen begrijpen, reageren op beveiligingsproblemen en deze oplossen via één uniforme workflow. Hierdoor wordt kostbare tijd bespaard.

Terug naar nieuws overzicht
Security