José Strijbos gaat Open Line versterken als Director Healthcare

José Strijbos

08-06-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

José Strijbos gaat Open Line versterken als Director Healthcare

Per 15 juni komt José Strijbos IT-dienstverlener Open Line versterken als Director Healthcare. Vanuit deze rol zal zij zich ontfermen over het Open Line Healthcare Team en de bijbehorende eHealth dienstverlening. José is de afgelopen jaren werkzaam geweest als Director Health IT bij Philips en daarvoor als Director Health & Local Government bij Microsoft.

Voor Open Line is de Healthcare markt een van de grootste pijlers en vertegenwoordigt deze ruim 40% van de dienstverlening. Open Line heeft in de afgelopen jaren gericht gewerkt aan de uitbreiding van haar eHealth dienstverlening, gericht op het ‘as a service’ toegankelijk maken van diensten als patiënten- en verwijsportalen en vendor neutral archives voor het gericht opslaan van een grote diversiteit aan beelden en documenten. De meest uitgebreide dienst – het Multidisciplinaire Overleg (MDO) as a Service – wordt momenten gebruikt binnen Oncomid, het Oncologienetwerk van Midden-Nederland waarin zes ziekenhuizen samenwerken.

Met komst van José Strijbos en in het bijzonder haar kennis en ervaring verwacht Open Line de focus op de Healthcare markt verder te verstevigen en de diensten nog gerichter aan te kunnen passen aan de belangrijkste thematieken in deze markt, aldus Open Line.

Terug naar nieuws overzicht