Accenture neemt Advocate Networks over

08-06-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Accenture neemt Advocate Networks over

Accenture heeft Advocate Networks, LLC overgenomen, een technologieadviesbureau en leverancier van managed services van Technology Business Management (TBM)-oplossingen die organisaties helpen bedrijfswaarde te creëren, kostenbesparingen te realiseren en hun technologieplatforms te moderniseren. De voorwaarden van de transactie zijn niet bekendgemaakt.

Met het hoofdkantoor in Norcross, Georgia, sluit Advocate's team van meer dan 85 professionals zich aan bij Accenture's Technology Strategy & Advisorypraktijk, met mogelijkheden om klanten te helpen bij het definiëren, ontwerpen en meten van de waarde van hun digitale en cloudtransformaties.

Advocate heeft diepgaande technologie-expertise en een volledige reeks diensten die organisaties helpen technologie-investeringen af te stemmen op bedrijfsdoelen en besparingen aan het licht te brengen om opnieuw te investeren in initiatieven die groei en transformatie stimuleren, aldus Accenture.

De volledige reeks TBM-services van Advocate, van strategisch advies tot TBM-as-a-service (TBMaaS), vormen een aanvulling op Accenture's cloud- en digitale transformatieservices en end-to-end-mogelijkheden voor TBM en FinOps. Advocate brengt ook accelerators voor tools en dashboards voor IT-waardebeheer en -diensten die de inzichten van Accenture's eigen activa, zoals Accenture Momentum, myConcerto, myDiagnostic en myNav, zullen verbeteren met aanvullende TBM-analyses.

Terug naar nieuws overzicht