Pure Storage omzet stijgt spectaculair

Charles Giancarlo, CEO Pure Storage

05-06-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Pure Storage omzet stijgt spectaculair

Pure Storage heeft zijn financiële resultaten bekendgemaakt voor het fiscale eerste kwartaal dat eindigde op 8 mei 2022. De omzet steeg met 50 procent naar 620,4 miljoen dollar. Het verlies werd beperkt tot een dikke 11,53 miljoen dollar.

"Het aanhoudende succes van Pure is het directe resultaat van onze consequente focus op innovatie en operationele uitmuntendheid", zegt Charles Giancarlo (foto), voorzitter en CEO van Pure Storage. "We leveren toonaangevende producten, bouwen een platform voor gegevensopslag en -beheer dat zowel krachtig als gebruiksvriendelijk is en uitzonderlijke klantervaringen biedt."

"We zijn erg blij met onze uitzonderlijke prestaties dit kwartaal, wat een sterk begin van het fiscale jaar markeert", aldus Kevan Krysler , CFO, Pure Storage. "Pure's leiderschap op het gebied van flash maakt ons de beste keuze voor klanten die prioriteit geven aan prestaties, betrouwbaarheid en het aanzienlijk verminderen van hun energieverbruik. Onze oplossingen hebben een aanzienlijke en onmiddellijke impact op het verminderen van de CO2-uitstoot van datacenters, het leveren van een langere levensduur en het verminderen van e-waste. "

Terug naar nieuws overzicht