AWS Storage Gateway Hardware Appliance is beschikbaar voor resellers

05-06-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

AWS Storage Gateway Hardware Appliance is beschikbaar voor resellers

De nieuwe AWS Storage Gateway Hardware Appliance is beschikbaar voor resellers zo meldt de public cloud privider op zijn website. 

De AWS Storage Gateway  breidt de manieren uit waarop klanten de AWS Storage Gateway Hardware Appliance kunt kopen en stelt resellers voor het eerst in staat om het apparaat aan te bieden. Nu kan een klant het hardwareapparaat aanschaffen via de wederverkoper van zijn of haar keuze en gebruikmaken van bestaande inkoopovereenkomsten.

AWS Storage Gateway is een hybride cloudopslagservice die on-premises applicaties toegang geeft tot vrijwel onbeperkte opslag in de cloud. "U kunt AWS Storage Gateway gebruiken voor het maken van back-ups van en archiveren van gegevens naar AWS, het bieden van on-premises bestandsshares ondersteund door cloudopslag en het bieden van on-premises applicaties met lage latentietoegang tot gegevens in de cloud. De AWS Storage Gateway Hardware Appliance biedt u een eenvoudige kant-en-klare ervaring om een storagegateway on-premises te implementeren", zo meldt AWS,

De hardware-appliance is een fysieke, op zichzelf staande, gevalideerde serverconfiguratie die vooraf is geladen met Storage Gateway-software en alle vereiste reken-, geheugen-, netwerk- en opslagbronnen biedt voor het maken en configureren van de gateway voor on-premises hybride cloudopslagimplementaties , en wordt beheerd vanuit de AWS-console, zo meldt de public cloud provider.

TD Synnex

AWS is een samenwerking aangegaan met TD Synnex (Tech Data), een wereldwijde IT-distributeur, om de AWS Storage Gateway Hardware Appliance exclusief via wederverkopers aan te bieden. "Als u het hardwareapparaat wilt kopen, neemt u contact op met uw voorkeurswederverkoper voor beschikbaarheid, prijzen en aankoopinformatie. De Storage Gateway Hardware Appliance wordt ondersteund in 16 AWS-regio's . Ga voor meer informatie naar de productpagina van de AWS Storage Gateway Hardware Appliance of de online documentatie", zo meldt AWS..

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage, data, Cloud
Cloud