Pega breidt strategisch partnerschip met Google Cloud uit

02-06-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Pega breidt strategisch partnerschip met Google Cloud uit

Pegasystems een softwareleverancier, heeft tijdens PegaWorld iNspire een strategische samenwerking aangekondigd met Google Cloud. Gezamenlijke klanten kunnen zo hun digitale transformatie versnellen met Pega's low-code software op de schaalbare cloudservices van Google Cloud.

Als onderdeel van de overeenkomst komen Pega Cloud-applicaties als volledig gehoste en beheerde as-a-service diensten beschikbaar op Google Cloud. Pega en Google Cloud werken samen aan nieuwe branchespecifieke use-cases en gezamenlijke go-to-market-activiteiten. Zo worden Pega Infinity-applicaties beschikbaar op Google Cloud Marketplace.

Het partnership sluit volledig aan bij Pega's Cloud Choice-strategie waarbij de klant zelf kiest welke flexibiliteit en ondersteuning hij nodig heeft om zijn cloudomgeving zodanig te configureren dat het past bij zijn behoeften. Pega-klanten hebben vanaf nu een tweede Pega Cloud-optie waarop ze hun Pega-applicaties kunnen hosten die volledig wordt beheerd door Pega.

De gecombineerde oplossing biedt klanten een veilige en betrouwbare manier om hun software-infrastructuur te moderniseren en ook de flexibiliteit om mee te bewegen wanneer behoeften veranderen en gemakkelijk te schalen, aldus de twee partners.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud
Cloud