Zscaler en Siemens bieden toepassing voor digitalisering OT-omgevingen

31-05-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Zscaler en Siemens bieden toepassing voor digitalisering OT-omgevingen

Zscaler, speler in cloud-security, en Siemens, een technologiebedrijf dat zich richt op industrie, infrastructuur, transport en gezondheidszorg, leveren een bewezen oplossing die klanten met Operationele Technologie (OT)-infrastructuren helpt hun digitale transformatie-initiatieven veilig te versnellen door Zscaler’s Zero Trust Exchange-platform te combineren met Siemens’ apparaten.

Klanten kunnen via Siemens direct Zscaler Remote Access voor OT en Siemens’ flexibele lokale verwerkingsplatform SCALANCE LPE verkrijgen. Deze nieuwe oplossing stelt klanten in staat om hun OT-infrastructuren en de bijbehorende applicaties veilig te beheren, controleren en analyseren vanaf elke werkplek op elke locatie.

In de hybride werkomgevingen van vandaag is de noodzaak voor het automatiseren van fabrieken, verhogen van de productie-output en de inzet van flexibele medewerkers groter dan ooit. Gelijktijdig hebben fabrieken te maken met meer cyberaanvallen die financiële en menselijke verliezen kunnen veroorzaken. Zscaler en Siemens zien dat nieuwe beveiligingsbenaderingen, zoals Zero Trust-access, moeten worden toegevoegd aan traditionele verdedigingsstrategieën om fabrieksmodernisering en digitalisering mogelijk te maken. Fabrieken die Zero Trust access-mogelijkheden gebruiken, kunnen risico’s verlagen terwijl medewerkers op afstand toegang hebben. Hierdoor profiteren ze beter van de voordelen van de technologie die de fabrieksoutput versnelt.

Met de uitbreiding van Zscaler Private Access voor OT krijgen fabrieksmedewerkers, leveranciers en derde partijen op afstand toegang tot fabriekssystemen om veilig onderhoud uit te voeren of systemen te monitoren.

Terug naar nieuws overzicht
Security