Schneider Electric introduceert Easy UPS 24V DC DIN Rail industriële UPS

31-05-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Schneider Electric introduceert Easy UPS 24V DC DIN Rail industriële UPS

Schneider Electric introduceert de 24V DC Easy DIN RailUPS. De nieuwe Easy-UPS is ontwikkeld voor commerciële en industriële omgevingen waar stroomuitval een risico vormt voor de bedrijfsvoering. De UPS minimaliseert de uitvaltijd en beschermt apparatuur, wat leidt tot minder machineonderhoud en een betere controle over de industriële infrastructuur. De nieuwe 24V DC Easy DIN Rail-UPS industriële uninterruptable power supply (UPS) is speciaal ontworpen voor machinebouwers en systeemintegrators. Schneider Electric presenteert het nieuwe product op de Hannover Messe.

"Bij het plannen van stroombeveiliging en batterijback-up in commerciële en industriële applicaties moeten operators zich richten op de betrouwbaarheid van de stroomvoorziening en rekening houden met de hoge kosten van uitvaltijd", zegt Vincenzo Salmeri, VP, Commercial and Industrial, Secure Power Division bij Schneider Electric. "Wanneer de stroomvoorziening niet onder controle is, kan dit leiden tot veel problemen, zoals gegevensverlies en het volledig moeten herstarten van automatiseringsmachines na uitval. De Easy-UPS van Schneider Electric geeft operators in commerciële en industriële omgevingen controle dankzij bewaking en beheer op afstand."

Schade door slechte stroomkwaliteit minimaliseren

De Easy-UPS minimaliseert uitvaltijd en biedt bescherming van apparatuur. Met behulp van batterijen garandeert de UPS de uptime van controllers en HMI's en minimaliseert schade aan apparatuur als gevolg van slechte stroomkwaliteit. Ook is het mogelijk apparatuur uit te schakelen met behyulp van 0-5V-signalen van de relaiscontacten en elimineert de UPS de noodzaak om automatiseringsmachines te herstarten na stroomuitval.

Gebruikers kunnen tot vier extra batterijpakketten toevoegen voor extra runtime tijdens langdurige stroomonderbrekingen. De UPS-status kunnen zij aflezen via LED-indicatoren.

De nieuwe Easy-UPS 24V DC DIN Rail industriële UPS is rechtstreeks bij Schneider Electric verkrijgbaar of via de elektrotechnische en industriële kanalen. Voor meer informatie bezoekt u deze webpagina.

Whitepaper

Daarnaast deelt Schneider Electric de bevindingen uit een onlangs gepubliceerd IDC-whitepaper, getiteld "Succeeding at Digital First Connected Operations", waarin de rol van edge computing wordt besproken bij het mogelijk maken van de overgang naar een digital-first wereld. De whitepaper bevat reacties van meer dan 1.000 IT- en operationele professionals uit de industrie, gezondheidszorg, onderwijs en andere verticals. Ook bevat het een reeks diepte-interviews met industriële ondernemingen. De reacties geven inzicht in de uitdagingen waar bedrijven mee te maken hebben bij het uitrollen naar de edge om connected operations mogelijk te maken, en strategische aanbevelingen om edge-mogelijkheden toekomstbestendig te maken.

De IDC-whitepaper "Succeeding at Connected Operations with Edge Computing" die in opdracht van Schneider Electric is opgesteld is hier kosteloos beschikbaar.

Terug naar nieuws overzicht
Datacenters