Witold Kepinski - 27 mei 2022

Monika van Hoogenvest wordt CMO Ordina Groep

Monika van Hoogenvest wordt CMO Ordina Groep image

Monika van Hoogenvest (42) is als Chief Marketing Officer benoemd bij de Ordina Groep waar ze deel uitmaakt van het Executive Committee. Met haar brede ervaring in de professionele dienstverlening gaat zij Ordina's groeistrategie en positionering als partner in digitale transformatie versterken. Hiervoor werkte zij o.a. bij Adecco, Korn Ferry en Capgemini in diverse marketingfuncties.

Monika gaat de marketingdiscipline vormgeven met een strategisch team en selectieve aanpak. Een persoonlijke aanpak met prikkelende content en look & feel heeft de IT-sector volgens haar nodig. Ze pleit voor verdere vermenselijking binnen de IT-sector. Dit vraagt om een marketingstrategie met veel persoonlijke contactmomenten. Monika wil daarom de communicatiekracht van medewerkers inzetten. “Consultants zullen als ‘brand ambassador’ gaan optreden om de business persoonlijker te maken en daarmee loyaliteit te vergroten.”

Monika ziet hierbij als rol voor marketing om medewerkers te faciliteren bij hun communicatieve rol. Haar uitgangspunt is dat marketingactiviteiten op deze manier effectief kunnen worden ingericht en zullen leiden tot exposure op het juiste niveau, bij de juiste doelgroep. Voor haar zijn (toekomstige) medewerkers als doelgroep minstens zo belangrijk geworden als (potentiële) klanten.

Fujitsu BW DIL vierkant week 9 tm 12-2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Netgear banner liggend start week 14