Monika van Hoogenvest wordt CMO Ordina Groep

Monika van Hoogenvest, CMO Ordina Groep

27-05-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Monika van Hoogenvest wordt CMO Ordina Groep

Monika van Hoogenvest (42) is als Chief Marketing Officer benoemd bij de Ordina Groep waar ze deel uitmaakt van het Executive Committee. Met haar brede ervaring in de professionele dienstverlening gaat zij Ordina's groeistrategie en positionering als partner in digitale transformatie versterken. Hiervoor werkte zij o.a. bij Adecco, Korn Ferry en Capgemini in diverse marketingfuncties.

Monika gaat de marketingdiscipline vormgeven met een strategisch team en selectieve aanpak. Een persoonlijke aanpak met prikkelende content en look & feel heeft de IT-sector volgens haar nodig. Ze pleit voor verdere vermenselijking binnen de IT-sector. Dit vraagt om een marketingstrategie met veel persoonlijke contactmomenten. Monika wil daarom de communicatiekracht van medewerkers inzetten. “Consultants zullen als ‘brand ambassador’ gaan optreden om de business persoonlijker te maken en daarmee loyaliteit te vergroten.”

Monika ziet hierbij als rol voor marketing om medewerkers te faciliteren bij hun communicatieve rol. Haar uitgangspunt is dat marketingactiviteiten op deze manier effectief kunnen worden ingericht en zullen leiden tot exposure op het juiste niveau, bij de juiste doelgroep. Voor haar zijn (toekomstige) medewerkers als doelgroep minstens zo belangrijk geworden als (potentiële) klanten.

Terug naar nieuws overzicht