Zyxel versterkt Nederlands sales-team

Sean Winkelman

Zyxel versterkt Nederlands sales-team

Jesper Ruijmgaart

26-05-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Zyxel versterkt Nederlands sales-team

Zyxel Networks, leverancier van zakelijke en thuisnetwerkoplossingen, stelt Sean Winkelman (licht colbert) en Jesper Ruijmgaart (donker colbert) aan als account manager om het salesteam in Nederland te versterken. Zij zijn verantwoordelijk voor business development en het verdiepen van de relatie met bestaande resellers en eindklanten.   

Zyxel Nederland heeft met onder meer zijn Nebula-oplossingen voor het mkb een afzetmarkt in onder andere hospitality- en educatie-sectoren, waar nog veel kansen liggen. Het salesteam is daarom uitgebreid met twee ervaren verkopers. Recentelijk lanceerde Zyxel de Just Connect-campagne, die het gecentraliseerde cloudgebaseerde beheerplatform Nebula onder de aandacht brengt. Met Nebula kunnen gebruikers draadloze en bekabelde beveiligings- en netwerkhardware configureren, monitoren en beheren vanuit één centraal beheerd controlecentrum.

Bedrijven begeleiden in hun digitale transformatie

Sean Winkelman deed in zijn vorige functies bij onder meer Tech Data en Xerox ervaring op met sales. Bij zijn meest recente aanstelling bij Tech Data hield hij zich bezig met inside sales voor Cisco. Winkelman: “Ik heb de ambitie om bedrijven in het mkb te begeleiden in hun digitale transformatie met behulp van ons cloud managed platform. Ik vind het geweldig om me bij Zyxel bezig te houden met de ontwikkeling van zowel bestaande als nieuwe klanten.”

Jesper Ruijmgaart deed ruim dertien jaar kennis en ervaring op bij de Telecom distributeur ATIS. "Ik wil graag bijdragen aan het succes van Zyxel en zijn partners door mijn expertise op het gebied van IT & Telefonie te benutten. Zyxel is een betrouwbare network vendor die samen met zijn distributie- & partner kanaal het doel heeft om de Leading brand of networking infrastructure to SMB-businesses te zijn", aldus Ruijmgaart

Peter van der Putten, Head of Channel bij Zyxel Benelux, voegt toe: “Met hun ervaring op het gebied van sales zijn Sean en Jesper de perfecte aanvulling voor ons team. Sean is oplossingsgericht en down to earth en heeft daarnaast een brede kennis van de mogelijkheden die organisaties van vandaag nodig hebben voor morgen. Jesper is een professional die klanten bij de hand neemt om tot de beste oplossingen te komen.”

Terug naar nieuws overzicht