Exact Partner awards zijn uitgereikt

Paul Ramakers, Exact

26-05-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Exact Partner awards zijn uitgereikt

Tijdens de 34e editie van het Exact Partner van het Jaar-event werden Exact-partners bekroond met een award. Als grote winnaar van de avond mocht AB de Exact Partner van het Jaar award van CEO Paul Ramakers in ontvangst nemen. De uitreiking van in totaal acht prijzen vond plaats in Fort St. Gertrudis in Geertruidenberg en werd gehost door actrice, zangeres en presentatrice Marlijn Weerdenburg. Naast de feestvreugde rondom de winnaars, was er volop entertainment aanwezig: van violisten duo StringCats en de indrukwekkende kunsten van Ring Acrobatiek, tot een harpist en LED Acts.

Het Delftse softwarebedrijf beoordeelt zijn partners aan de hand van omzet, omzetgroei, customer success en de ontwikkeling van new business omzet. De Partner van het Jaar Award is de award voor de beste allrounder in het partnerkanaal van Exact.

Al jarenlang is AB een specialist met focus, die zich onderscheidt door duidelijke keuzes te maken in specifieke marktsegmenten en type klanten die goed aansluiten bij hun visie. Bovendien investeert AB flink in productontwikkeling die complementair is aan het Exact portfolio. Dit maakt dat ze een succesvolle propositie hebben voor klanten – en dat loont. De inzet van AB uit zich in goede omzetgroei, een laag aantal contractopzeggingen, hoge NPS (Net Promoter Score) en sterke klantloyaliteit. Dat maakt dat ze dit jaar bekroond zijn tot de Partner van het Jaar 2021.

Blue People IT viel in de prijzen als Exact Online Partner van het Jaar. Deze award, die vorig jaar zijn debuut maakte, wordt uitgereikt binnen het Exact Online-partnerkanaal. Deze relatief jonge Exact Online partner heeft over 2021 bewonderenswaardige groei doorgemaakt. Het team van Blue People IT richt zich niet alleen op de zuidelijke provincies, maar gaat ook regelmatig de grens over voor Exact. Naast new logo-groei doen zij er ook alles aan om bestaande klanten van Exact met volle tevredenheid te laten groeien met Exact Online, of een andere oplossing binnen ons portfolio.

Overzicht van alle winnaars:

Partner van het Jaar Award: AB

Exact Online Partner van het Jaar Award (de partner van het jaar in het Exact Online-reseller kanaal): Blue People IT

New Business Award (de partner die de meeste nieuwe klanten aantrok): TCC The Computer Company

Customer Success Award (de partner die klanten onder andere het langste aan zich bindt): Clear Solutions

Accelerator Award (de partner die het snelst groeit en actief de markt bewerkt met nieuwe Exact-oplossingen): Advisie

Spotlight Award (de persoon binnen het partnernetwerk die bijzondere inzet en prestaties heeft geleverd): Henny Pierik van Axians

Project of the Year Award (de partner met het beste ingezonden implementatieproject): Axians

Marketing Award (de partner met de winnende marketingcampagne): Axians

Terug naar nieuws overzicht