Hunt & Hackett MT versterkt met Marcel van Oirschot

Marcel van Oirschot

25-05-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Hunt & Hackett MT versterkt met Marcel van Oirschot

Marcel van Oirschot is benoemd tot commercieel directeur van Hunt & Hackett. In deze functie gaat Marcel Hunt & Hackett helpen om het succes van dit jonge Nederlandse cyber securitybedrijf verder uit te bouwen. Marcel was tot voor kort Managing Director KPN Security en heeft veel kennis van business risk, ICT en cybersecurityoplossingen. Voor zijn rol bij KPN Security was hij onder meer commercieel directeur bij Tesorion en Fox-IT.

Marcel over Hunt & Hackett: “De visie en strategie van Hunt & Hackett is innovatief en op de toekomst gericht. Ik onderschrijf de threat modelling gedreven aanpak volledig. Deze innovatieve aanpak geeft klanten niet alleen bescherming tegen de dreigingen van vandaag maar ook tegen die van morgen. Hunt & Hackett is een gespecialiseerde Managed Detectie & Response (MDR) partij met een dienstenportfolio gericht om bedrijven te ontzorgen op basis van open technologie. Bedrijven hebben vaak al de nodige investeringen in technologie (licenties) gedaan, laten we deze vooral hergebruiken”.

Jurjen Harskamp over Marcel: “Ik ben erg blij dat we onze eerdere samenwerking weer met volle energie kunnen voortzetten. Marcel gaat niet alleen onze commerciële organisatie verder uitbouwen, maar zijn komst biedt onze relaties en klanten tevens een ervaren gesprekspartner die goed kan meedenken over hun cybersecurity gerelateerde businessrisico’s. Marcel kan voor hen het relevante dreigingsbeeld schetsen maar deze ook doorvertalen naar concrete oplossingen waarmee een organisatie zich weerbaar kan maken. Het gaat hierbij niet alleen om de standaard aanvalsmethodes maar ook tegen de geavanceerde methodes”.

Terug naar nieuws overzicht