Witold Kepinski - 24 mei 2022

Arcus IT Group en Accent Assets worden een combinatie

Arcus IT Group en Accent Assets worden een combinatie image

Egeria Capital Management B.V. wil via Medano Bidco B.V. uitsluitende zeggenschap verkrijgen over Arcus IT Group B.V. en Accent Assets B.V. De bedrijven hebben op 18 mei 2022 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Egeria is een investeringsmaatschappij die actief is op drie gebieden: Private equity middels de Egeria-fondsen en het Evergreen-fonds, Vastgoed (Egeria Real Estate Development en Egeria Real Estate investeringen) en Beursgenoteerde investeringen (Egeria Listed Investments). Egeria’s private equity investeringen woren beheerd via Egeria Capital Management B.V.

Medano Bidco maakt deel uit van investeringsmaatschappij Egeria.

Arcus IT Group is een Nederlandse onderneming die actief is op het gebied van IT-dienstverlening. Binnen de IT-dienstverlening is Arcus voornamelijk actief op het gebied van IT-uitbesteding (waaronder dataopslag, cloud-telefonie en netwerkverbindingen), software support en implementatie. Daarnaast is Arcus beperkt actief op het gebied van consultancy, trainingen en security-oplossingen. Arcus biedt ook verschillende devices aan, waaronder desktops, monitoren, routers etc.

Accent Assets is een Nederlandse onderneming die actief is op het gebied van IT-dienstverlening. Binnen de IT-dienstverlening biedt Accent verschillende diensten aan voornamelijk op het gebied van IT-uitbestedingsdiensten (clouddiensten (waaronder public cloud en private cloud) en communicatieoplossingen). Daarnaast is Accent beperkt actief op het gebied van consultancy, implementatie en security-oplossingen. Ook biedt Accent verschillende devices aan, waaronder laptops en smartphones.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024